Viktigaste fredagsmyset – bubbel.

Hej.

Det blev en lång kväll i tv-soffan igår. Idol gick ut tidigare på grund av fotbollsmatchen som hela landet väntade på. Jag fick mitt viktigaste fredagsmys – bubbel. Vi latade oss med hämtmat och bunkrade upp med fullt av fredagsmys. Jag fick mitt fredagsbubbel och njöt av några riktigt bra uppträdanden och svenska mål.

Viktigaste fredagsmyset.

Alla tycker vi olika vad vi vill ha som fredagsmys. Några går all in på chipshyllan och bunkar upp med chips i massor. Andra kör på smågodis och cola. Jag älskar choklad. Ska jag verkligen välja en sak som mitt bästa fredagsmys väljer jag ett glas bubbel.

Vilket är ert bästa viktigaste fredagsmys?

img_4730img_4729

Grattis till Sveriges EM-biljett!!!
img_4746
Bilden är lånad av Aftonbladet.

smile

♥ ♥ ♥

7 thoughts on “Viktigaste fredagsmyset – bubbel.

Add yours

  1. Men vad roligt att Sverige har kom till EM 🙂 vad härligt med lite fredags mys jag brukar sällan äta godis

  2. Du har så rätt att fredagsmys är olika för alla. Jag skulle nog säga att det som är gott tar jag som fredagsnys beroende på vad jag är sugen på. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d