Fredag = min feelgood dag!!!

Halloj alla Fredagsbloggisar!!!

Tvingade mig iväg in till stan idag för att få lite ny input och energi. En gamla rehabvän skickade iväg en hint om att ta en lunch vilket jag faktiskt nappade på. Skönt att få sitta och prata med en så klok vän som hon är en liten stund innan vi delade på oss. Fredag = min feelgod dag!!! Only for me – Bara till mig, för mig och åt mig en stund i veckan…

img_4715

Traditionella varven på Åhlens och NK.

När jag egentligen inte har så himla mycket inplanerat i stan brukar jag alltid ta min runda på både Åhlens och NK. Jag älskar att gå runt och filosofera och hitta fina och nytänkande saker. Just därför passar de stora varuhusen alldeles perfekt är det ända målet.

Imorgon ska Stockholm tända julbelysningen och Stockholm laddade för fullt. På Sergel torg jobbades det på för att få ihop renarna som ska tändas redan imorgon. Det såg allt lite smått roligt ut när renarnas delar åkte ut på släpvagnar för att byggas ihop. Lite som stora legofigurer.

img_4707img_4708

img_4718

Dagens vill Ha…

Jag har redan erkänt för er många gånger att jag är en väsknörd som nu lärt mig att inte shoppa alla fina som jag ser. Men ack vad det sved i shoppingtarmen när jag såg denna godbit.

img_4710

Fredagsfokus – En tomtelatté medan jag väntade in lunchsällskapet.

Innan jag strålade samman med H satte jag mig bara för att det är fredag och drack en tomtelatté på Espresso House under NK. Har ni inte smakat denna ännu så måste ni bara göra det för den är ljuvlig.

Jag kände mig som busy woman där jag satt och mailade med företag hela fikarasten. Något som kunnat störa mig när jag varit iväg är när personer nästan skriker YES rakt ut när de gör något bra genom telefonen. Jag fick faktiskt själv den känslan av att yes där satt den. Nästan så jag skulle velat klinga i klockan när en grej gick i lås och blev ännu bättre än vad som var tänkt från början. Så idag säger jag att jag får två fokus en på denna hemlis och andra på fredagsmys med bubbel i soffan iväg.

img_4714

Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik!

Jisses vad stor och fräsch nya Victoria’s Secret butiken var som öppnade för någon vecka sedan. Inredningen var verkligen så mycket Pink det bara gick. Alltså trappan var galet snygg. Tänk er att fota ett gäng tjejkompisar sittandes i trappan och prata och skratta. Wao vad det hade kunnat bli grymma bilder.

img_4717img_4716

img_4713
Tänk om jag vore en lite snärta och en träningstant…Då hade jag kommit hem med denna toppen och tightsen till den.
Fredagsfika och Fredagspresenter.

Just idag fick jag feeling och köpte även fredagspresenter till barnen. Väl hemma hade vi fredagsfika jag, Marre och Tilda. Så mysigt att få överraska dem med liten fredagspresent och lite fika. Ibland behövs det inte så mycket mer än det där lilla extra för att göra någons dag lite positivare.

img_4737img_4734img_4724

Stockholms Tunnelbana är så mycket liv.

img_4719img_4722img_4723

12599005_429383340601965_1057866190_n

♥ ♥ ♥

 

 

 

12 thoughts on “Fredag = min feelgood dag!!!

Add yours

  1. Vilken härlig fredag det låter som. Blir sugen på att strosa inne stan när jag läser detta.

    Tänk vilken lycka att få göra någons dag med hjälp av en liten present ❤

  2. Gillade den där guldiga tomten vilken affär hittade du den ? den vill jag ha haha. Härligt men en fika med barnen och speciellt när fickan va god med =) gillar dina FFF inlägg =) ha en bra fredagskväll =)

  3. Åh jag älskar de där renarna, dom är ju så vackra! Så gullig du var som köpte fredagspresenter & väskan var GRYMT snygg!

  4. Åh eller hur den trappan hade man kunnat få till snygga porträtt bilder med verkligen 😍 den där jullatten hade man ju verkligen inte sagt nej till ☺️❤️

  5. Så mysigt att det är dags att tända julbelysningen på stan😊 Tänk att det redan går att dricka tomtelatte också! Vi ligger lite efter här😆 Så kul att en bra grej gått i lås!

  6. Ohh vilken härlig feelgoodfredag, NK brukade jag också gilla att gå kika på då jag bodde i STHLM och även ÅHLENS så då förstår jag precis vilka ruttar du går =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: