Ljuset var är du?

Hej Hej.

Alltså det är ju så deprimerande med allt detta mörker och slask hela tiden. Snälla kan vi inte få lite snö så ljuset kommer tillbaka? Ljuset var är du? Snälla säg så kan jag gå och hämta dig.

Snälla ljuset säg var du är så kan jag hämta dig.

I det här ruskvädret vill man helst bara ligga kvar i sängen och sova. Men jag trotsade regnet och gav mig ut på en fotorunda. Bara för att se om jag kunde hitta något vackert i detta tråkiga väder. Förutom vattenpölarna då såklart men nu när jag inte längre jobbar på förskola är jag ganska ensam om att gilla hoppa med gummistövlarna i pölarna. Ni får hänga med får ni själva avgöra om det finns något vackert i detta regn och slaskväder.

img_4692img_469314b14d14e

img_4694

img_469614f

Trött på regnet –  det är jag verkligen.

Många buskar och träd sprakar fortfarande av höstfärger. Men jag längtar efter snö och minusgraderna nu. Alla jackor, mössor och vantar är till och med nytvättade och redo. Blir det pulka i backen snart tror ni?

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

12 thoughts on “Ljuset var är du?

Add yours

  1. Jag längtar till riktiga vintern, med ordentligt med snö och kyla 🙂 Rusket och slasket suger.

  2. Det här eländiga regnande blir man snart tokig på. Vill ha snö och minusgrader för då är det skönare att vara ute. Håller tummarna för att vintern kommer snart ❤

  3. Flera härliga bilder! Men jag håller med om att det är lite väl grått och mörkt nu. Ska försöka mig på en fotorunda i helgen så jag håller tummarna för liiiite mer ljus.

  4. Vilka fina foton. Blir ju fina kort trots regn. Gillar specifikt den med skottkärran 👍 Ja sängen är extra skön så här års 😉

  5. Älskar hösten, men november kan vi väl hoppa över??? Det finns något vackert i de bilderna också. Då jag mest jobbar kvällar försöker jag vara ute så mycket det går de få timmarna det är ljust ute. Så viktigt att ta vara på allt ljust.

  6. Usch jag längtar också efter att november tar slut snart. Jag är så trött och låg så jag blir tokig!! Hittar du ljuset en dag på stan så hojta så kommer jag. Kram

  7. När man ser närmre på sakerna ute trots regn och slask så finns det vackra ting, du har fångat några. 🙂 Måste ut på en promenad idag 🤔

  8. Jag tycker det är myssigt men det blir lite för mörkt fort . Men vi alltid människor vill antingen stt det ska va höst o när det är höst vill vi ha sommar och när de är sommar höst och vinter 😂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: