Jag bara bangar och bangar.

Hej Hej.

Ena stunden vill jag göra allt och lite till. Andra vill jag bara dra täcket över huvudet. Ena sonen sa till och med idag att nu hoppar jag av lite väl ofta. Det är så sant – Jag bangar och bangar!!!

Orken och lusten är liksom borta.

Ska sanningen fram har jag känt mig låg ett bra tag nu. Vilket är så himla trist. En av mina melodier har varit att försöka hitta på flera sak som ger mig ny energi. Det har funkat bra för att jämna ut mitt mående. Men nu bangar jag om och om igen det som är planerat och tänkt.

img_4676

Idag kändes det lite surt faktiskt. När jag igår bestämde med en vän att gå på smyckesevent .Vilket jag var speciellt inbjuden till med sällskap. På eftermiddagen kände jag att det gick helt enkelt inte att åka. Som tur var gick det att fixa så min vän kunde gå med en annan vän.

Måste bara ta tag i livet igen.

Suck vilket deppigt inlägg! Ja jag vet att det är allt annat än feel good att läsa sådana här inlägg. Samtidigt som jag tycker att ni kanske måste få en liten förklaring till varför jag och bloggen inte är så positiva och glada.

3ff

Min hälsa är det dyrbaraste jag har.

19b

♥ Kram Kram ♥

 

 

12 thoughts on “Jag bara bangar och bangar.

Add yours

  1. Det är okej att inte alltid må bra, ibland orkar man inte och då gäller det att hitta tillbaks och ta nya tag. Du ska se att energin kommer. 🙂 kram

  2. Den känslan får jag också av och till… Eller att jag tackar ja till för mkt och gör mer än jag egentligen orkar 😥 ❤️

  3. Tycker det är bra du är ärlig i din blogg, så många känner sig lite trötta och omotiverade just denna månad, ja med och man mår ju också lite bättre av att få ur sig känslan och skriva av sig ❤️kram

  4. Det är okej att inte alltid må på topp, hoppas du mår bättre snart och får tillbaka energin ❤️

  5. men så mumsigt med med godis det var länge sedan jag åt:) hoppas du får en fin dag

  6. SKa man inte bara acceptera att det kan vara såhär ibland? Man ska ju inte göra sådant man mår mindre bra av och klarade du idag inte av att gå på smyckeseventet så får du göra det en annan gång liksom.

  7. Förstår att det känns trist att avboka inplanerade saker, men samtidigt tycker jag att det är jättebra att du verkar lyssna på din kropp och själ och inte tvingar iväg dig när du egentligen inte orkar. Hoppas snart orken kommer tillbaka!

  8. Det är mycket nu, ja du vet ju och det tar på ens krafter, så vi får vila efter detta. Jag trodde jag skulle vara ledig imorgon vilket jag såg fram emot. Dock vart det ej så nu, jag skulle jobba och de andra vara lediga. De andra två skulle resa iväg, och nån måste vara på jobbet. Dock då detta planerades så skulle vi alla få ledig, suck!!

    Hoppas att du kan hitta lite ro och rätt av dig att styra bort idag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: