Hämtade sushi till lunch igår.

Hej.

Kan ni tänka er att jag blev så sugen på sushi? Jag som egentligen inte alls gillar sushi tyckte det var riktigt gott. Ska det nu bli en sushitjej utav mig också? Hämtade hem sushi till lunch igår.

Fördelar och nackdelar med sushi.

Sushins nackdel är att det är snabba kolhydrater och för lite protein och sushins fördelar är att den innehåller en lagom mängd energi och en hel del bra fetter. Något som alltid slagit mig är varför sushi alltid ser så attans gott ut. Jag äter tyvärr inte råfisk annat än i räkor. Så när jag väl får för mig som igår att äta sushi blir det vegetariska alternativ och en och annan räka.

img_4661

Åt upp min portion för första gången.

Antingen så var jag superhungrig eller så har jag äntligen hittat mitt eget sätt att äta sushi på. Hur som haver så njöt jag av min lunchlåda med både soppan och min sushi. Vad ska bli nästa nya steg för mig? Den som lever får väl se vad som blir nytt och spännande. Hörni, fixar ni äta med pinnar? Jag är för usel alltså. Igår skyllde jag på naglarna. De kan kanske vara en orsak men men jag behöver öva upp mig på riktigt.

img_4658img_4656

Puss & Kram

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Hämtade sushi till lunch igår.

Add yours

 1. Jag har ätit sushi en gång, det är inte alls min grej!!! Skippar gärna det!!!
  Kan med bli sugen på saker ibland som jag egentligen inte alls är glad för ^^

 2. Sushi är så otroligt gott. För mig hände det också typ över en natt. Äter däremot bara med gaffel. Pinnarna är allt för jobbigt ännu 😉

 3. Jag är precis likadan när det kommer till Sushi. Vill liksom tycka om det och ibland gör jag det men den råa laxen är ingen höjdare, däremot avokado och räkor funkar bra. När det kommer till pinnar har jag gett upp helt, det bara går inte. Min nio åring är grym på att äta med pinnar men hur hon än förklarar för mig så går det bara inte 🙂

 4. Jäklar vad tuff du är!! Jag har testat sushi två gånger, men har inte riktigt hittat fram. Jag vill lära mig, men något håller mig tillbaka.
  Tror inte jag vågar att vara så tuff att handla det till lunch
  Kram Kajsa

 5. Jag kan också få ett sug efter sushi ibland, även om jag inte tycker om alla bitarna. Äter inte heller rå fisk på det sättet så jag föredrar också vegetariska alternativ… Älskar makirullarna =) Så bra din restaurang har med bilderna så man ser vad de är, om man är osäker på namnen.

 6. Jag älskar sushi. Perfekt snabbmat kan jag tycka. Vi har en riktigt bra sushirestaurang i huset och den är välbesökt utav oss.

 7. Jag gillar inte heller sushi… men stjälper alltid en bit av dottern som älskar det fast även hon utan rå fisk. Äter med crabsticks och räkor. Hon äter det mesta med pinnar… jag fixar det inte alls

 8. Jag gillar sushi, men absolut inte allt! Föredrar räkor, lax, eller crabfish och avokado. De har riktigt bra sushi på vårt Ica Maxi, där de står och gör sushin så den är riktigt fräsch. Dock står jag mig inte så länge på sushi, men det är ju de där kolhydraterna som gör det.

 9. Har inte testat sushi och har svårt att tro att jag skulle gilla det då jag inte gillar rå fisk, men det verkar ju vara så poppis och det har ju slått så hårt

 10. Jag älskar sushi laxbitarna är mina favoriter. Men med räkor har jag nog inte testat brukar alltid ta laxbitarna 🙂 Vad är de gröna som ligger brevid räkorna?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: