Nätverk av personer som ger stöd och stöttning.

” Inlägget är i samarbete med Företagarna ”

Hej.

Jag vet inte om ni minns att jag långt där inne i mig haft en dröm om att starta ett eget café som jag skulle kalla för FIKA. De tankarna har utökats ska jag säga. Fika har blivit Kom Förbi och därmed fått ett delvis annat koncept. Min tanke med ”Kom Förbi” är att ha en café del, en butiks del med trädgård, inredning och mode. Man ska helt enkelt kunna komma förbi och hänga en stund och köpa med något som faller kunden i smaken. Så här långt är allt lugnt. Steget att gå från tanke till handling är enormt stor. Jag skulle vara i behov av ett nätverk av personer som ger stöd och stöttning.

Medlemskap i organisationen Företagarna.

För många med företagardrömmar är det enormt viktigt med stöd av kunniga personer. Personer som själva gjort samma resa från tanke till verklighet. Är man dessutom ny i företagarbranschen är behovet ännu mycket större. I dagarna hittade jag organisationen Företagarna som erbjuder allt från nätverk, kunskap och praktisk hjälp. Plus att de driver utvecklingen för ett bättre klimat i företagsbranschen. De drivs att att kunna vara med och utveckla Sverige så att vårt land fortsätter att vara ett av  de bästa länderna att leva och bo i. Företagarna är remissinstans till riksdag och regering och finns med i viktiga utredningar vilket innebär att politikerna lyssnar till deras tankar och åsikter.

kvinna_telefon_sofia

Idag  är cirka 60 000 företagare som är en del av Företagarna. Majoriteten är småföretagare med färre än 10 anställda.

fore

Nätverk och samarbete genom Företagarna.

För att lyckas som företagare krävs ett nätverk av personer som ger stöd och stöttning. Stöd och stöttning skulle vara viktigt för mig som är ny i dessa tankar om att starta eget och bli företagare. Genom sitt medlemskap hos Företagarna blir man en del av både lokala och nationella nätverk. Spännande är också att man har möjlighet att delta i nätverk över olika branschgränser, åldrar och intressefrågor.

_dsc2550-2

 

logo

KRAM KRAM

 

 

8 thoughts on “Nätverk av personer som ger stöd och stöttning.

Add yours

  1. Låter som en härlig och rolig idé, hoppas du tar steget även om det är stort 😊 bra att det finns hjälp och stöttning att få vid såna tillfällen. 🙂

  2. Go for it bruden. Så kan du hänga upp dina underbara fotografier. Jag hoppas verkligen att du kommer ta det ett steg längre, för det kommer vara så otroligt bra för dig ❤

  3. Vi är faktiskt med företagarna på jobbet. Ett bra argument är att leasing av bil blir sjukt mycket billigare om du är med där. Kör på din dröm, heja dig!! <3

  4. Har för mig faktist att du sagt att du vill starta eget café det är mkt o göra med det om du behöver tips så kan du fråga mig gjorde en uppsats om att starta eget café när jag pluggade inom det och vet vad man behöver för det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: