Jump around i vattenpölarna.

Halloj.

Vi fick feeling Tilda och jag i stora vattenpölen bakom våra bilar. Tänk att det fortfarande är så roligt att hoppa runt i vatten.

Jump around in the water pond.

Vattnet ska skvätta så mycket som det bara går. Helst ska man enligt T bli genom vått på hela byxorna. Gärna får även stövlarna bli fyllda med vatten. Sagt och gjort…Problemet kom när stövlarna skulle av. De hade nämligen sugit fast sig så jag ljuger inte om Tilda och jag höll på med att försöka få av stövlarna i över 30 minuter. Jag drog och slet med T gungade och vickade på foten. Jag blev helt enkelt så stark som jag var tvungen till – Hulken vaknade i mig till slut. Tur att ingen såg oss där vi kämpade och slet på hallgolvet. Skam de som ger sig – Vi vann över de förbaskade stövlarna. Men men roligt hade vi minsann i vattenpölen.

25okt1

250

Diskmedel trixet.

Att hälla diskmedel i vattenpölar och sedan hoppa runt eller sopa så de blir fullt med bubblor är så himla tok kul även för en tant som mig. Detta fick bli dagens lektips från mig som förskollärare.

252

251

253

8a1df-dag

Kramis.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: