Zonterapi och öronakupunktur imorgon.

Hej.

Imorgon ska jag testa på något som jag aldrig gjort förut nämligen zonterapi och öronakupunktur. Zonterapi är en av de äldsta läkekonsterna där man genom tryck på specifika zoner på fötterna sätter igång kroppens egen självläkning. Jag blev nyfiken då en vän pratade gott om zonterapi hos Fotzonen. Så imorgon är det dags för mig.

En behandling kan göras förebyggande i syfte att stärka immunförsvaret samt för välbefinnandet efteråt. Ett bra komplement till zonterapi är öronakupunktur som också kan erbjudas vid samma behandlingstillfälle. Lite skraj är jag allt för nålar men samtidigt ska det bli spännande att prova på. Hälsa är det som kroppen strävar efter och kan  jag själv vara med och hjälpa kroppen i rätt riktning så gör jag så klart mer än gärna det.

fotzon

sweet-dreams

Puss & Kram

En reaktion till “Zonterapi och öronakupunktur imorgon.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: