Smoothie, disco och chokladfabrik.

Tjingeling.

Jag har haft en händelserik torsdag hittills minst sagt. Uppe med tuppen idag igen för att åka mot stan och sista besöket på Brageé kliniken innan jag börjar min rehab hos dem i december. Det ska bli spännande och skönt ända som känns lite är att det är långt till Karlaplan. Jag får helt enkelt tänka att det är roligt att lära känna nya delar av Stockholm. På tal om Karlaplan så borde det kanske vara där jag bodde med tanke på att när jag var liten eller bodde i Småland kallades jag för Karla.

Frukost hann jag tyvärr inte med hemma så jag var lite snäll och bjöd mig själv på en smoothie från Blueberry. Go nuts har blivit min favorit – jag är ju nämligen ett fans av nötter av alla de slag. Nästa gång ska jag vara modigare och smaka på någon av de andra smakerna men idag fick jag lov att köra på något som jag visste föll mig i smaken.

26b

26a

Disco i rulltrappan.

Visst har tunnelbanan och pendeltågsstationerna fått sig en rejäl uppryckning på lite olika ställen. Men att köra med flerfärgade lampor som blinkar som värsta discot är kanske lite väl att ta i även om man vill poppa upp SL. Jag kände inte riktigt för att rocka loss mina lurviga – lite fel plats för mig…

26c

Mot Zonterapin.

Efter Brageé blev det ett varv in i den fina blomsterbutiken i Fältöversten innan jag gick ner till discot igen för att åka mot Zonterapin. Jag var lite tidig så jag smet in på Chokladfabriken och tog en kaffe och en pralin med mig. Chokladnörd har jag nog blivit värre  än värst efter Chokladfestivalen. Testade en chokladtryffel med kardemumma till kaffet idag. En liten 10 poängare i min smak – choklad med kardemumma. Mee Like på den.

26e

26d

26f

Zonterapin och öronakupunkturen var helt magisk. Berättar mer om den lite senare. För nu måste jag vila mig så jag orkar hela dagen och inte behöver sova i bilen på parkeringen på Visättra vilket hänt och inte känns så himla okej.

Kram.

 

2 thoughts on “Smoothie, disco och chokladfabrik.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: