Veckan ska allt bli en bättre en för mig.

Hej Hej.

Måndag igen och ny vecka på ingående. Har bestämt mig för att denna veckan ska allt bli en bättre en för mig och hälsan. Last week skulle gått till historien som en av årets sämsta om den inte ordnat upp sig som den faktiskt gjorde till helgen. Men det var inte tråkigheter jag skulle skriva om utan mina planer för kommande vecka.

Alltså jag trivdes så bra.

Det var så varmt och skönt och samtidigt så avkopplande att få sitta på läktaren inne i SK Neptuns hopphall igår medan Tilda tränade simhopp. Värmen gjorde nog sitt för jag kände att jag nästan somnade till. När andra kom in på läktaren med en kaffe i handen kände jag mig smått oproffsig. Jag om någon hade velat ha den där lilla koppen i handen där jag satt.

img_4650

VECKANS PLANER SER UT SÅ HÄR….

11e

♥ PUSS & KRAM ♥

 

 

 

5 thoughts on “Veckan ska allt bli en bättre en för mig.

Add yours

  1. Hoppas verkligen att du får en kanon vecka 🙂 skönt att du tycker att det är avkopplande och sitta och titta på simning <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: