Allt för hälsan och Sthlm Food & Wine.

Hej Hej.

Idag kom äntligen första snön till Stockholm. Troligtvis kommer det slaskas bort men det snöade och blev allt lite vitt på marken. Allt för hälsan och Sthlm Food & Wine mässorna gick i helgen på Stockholmsmässan. Vilken jag vann biljetter till!

Dubbla mässor på Stockholms mässan.

Jag måste bara tacka Rosenserien för biljetterna till Allt för hälsan mässan. Vi hade det så bra på mässan idag. Hur lugnt och skönt som helst. Utställarna hade bra tid för att prata och visa oss det som vi tyckte var intressant. Det var riktigt roligt att gå runt och provsmaka och testa på olika massagestolar och verktyg. Jag fick även håret lockat på ett ställe. En vibrationsbräda tyckte jag verkligen om för jag kände i hela kroppen hur alla muskler tränade sig. Helt perfekt för alla som har problem med värk i leder och artros till exempel.

img_4599

Visst är det helt sjukt galet att vi får i oss ungefär 43 kg socker varje år. När man ser det så här – en fylld skottkärra med sockerbitar, då blir det nästan äckligt.

img_4600img_4604img_4609

Flera inspirerande föredrag och presentationer kunde man lyssna på. Kristin Kaspersen var på plats och pratade om att visa Tacksamhet.

Citat: ””Att se de små sakerna fyller våra liv med så mycket tacksamhet. Det hjälper oss att se det vi har mer än det vi inte har. Att le mot den du möter på gatan kan ge en glädje som den personen tar med sig och för vidare. Svårare än så behöver det inte vara. Ansvaret för hur jag ska tänka för att må bra ligger hos mig själv. I Tacksamhet varvar jag mina egna texter och bilder från tio år tillbaka. Det är min mest personliga bok hittills.”” K. Kaspersen.

img_4616

img_4608img_4610

Lohilo vann vårt egna test av energidrycker.

Lohilo är ett svenskt företag som lanserades sommaren 2014. De har specialiserat sig på proteinglass och blivit väldigt omtyckta på vägen. Helt solklart vinnarna. Vår motivering lyder bra smaker, sockerfria, smakar äkta och inte plastigt och skumt som många andra liknade drycker gör.

Lohilo levererar  nu även funktionsdrycker som är både smakrik och innehållsrik. En burk innehåller hela 50% av det dagliga intaget vitaminer och mineraler. Lohilo ser till att du har fullt fokus under hela dagen genom att fylla sin Functional BCAA Drink med hela 178 mg koffein och 3200 mg BCAA (grenade aminosyror). Helt vegansk, sockerfri och innehåller vitaminer och mineraler

img_4605img_4622

Sthlm Food & Wine.

Att kliva in i denna mässhallen var ljuvligt. En underbar doft av god mat blandat med nybakt slog emot oss. Nästa år köper jag en dryckes och matbiljett och går runt och smakar på alla spännande viner som importörerna visar upp.

img_4636img_4637img_4638img_4643

Paolos fanns på plats.

Att jag är förtjust i Paolos kanske ni minns. När jag var i Örebro för någon vecka sedan åt jag som jag alltid måste göra på Paolos. Helt magisk mat har den restaurangen. I veckan hörde jag talas om att hans Hasselnötscreme fick högsta betyg i Allt om Mat. Tilda är galen i Nutella. Vi kunde bara inte åka hem utan en burk hasselnötscreme när Paolos var på plats på mässan. Jag har inte hunnit smaka ännu men Tilda däremot har sagt tummen upp vilket är bra betyg.

img_4641

pus

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Allt för hälsan och Sthlm Food & Wine.

Add yours

  1. Det är verkligen äckligt att man äter så mycket socker. Bara att se de får ju än att må illa. Jag hade också velat gå på food & wine mässan 🙂

  2. Vilken härlig mässa ni har varit på. Massa gott att äta på och få uppleva. Det är ju tillsatt socker i nästan allt vi äter. Förstår inte det.

  3. Så trist att jag missade Sthlm Food & Wine i år. Det är så härligt att gå runt där och provsmaka och hitta en massa roliga produkter. Ni ser verkligen ut att ha haft en mysig dag på mässan <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: