Lördagsviben på Mall of Scandinavia.

Hej.

Snart dags att krama kudden igen men först några rader på bloggen. Jag är galet trött känner jag efter en eftermiddag med alla andra Stockholmare på Mall of Scandinavia. Lördagsviben på Mall of Scandinavia. Jag tror minsann att halva Stockholm tänkte som jag för vi fick verkligen leta parkering.

Lördagsviben på Mall of Scandinavia.

Idag kände jag mig så otroligt lat på förmiddagen. Brukar ni känna er som latmaskar? Jag gav mig själv en sovmorgon vilken verkligen var behövd. Men som alltid när man bjussar sig på en lat morgon blir dagens ganska stressig. Det som man brukar hinna med annars ligger liksom efter hela dagen.

Planen från början var att åka in mot stan efter lunchen. Men det har typ regnat hela dagen här i Stockholm. Så att gå omkring inne i stan kändes inte så lockande alls. Vilket resulterade i att de blev Solna och Mall istället. Alltså det var nog inte mitt fiffigaste drag denna veckan. Jag tror att halva Stockholm tänkte som jag för vi fick verkligen leta och slåss för vår parkering.

Fancy Handy – nytt märke för mig.

Visste ni att jag var helt såld på hudvård och kosmetik under högstadietiden? Drömmen var att utbilda mig till kosmeteolog men betygen räckte tyvärr inte. Sedan låg den ända gymnasielinjen till det i Stockholm. Ska sanningen fram tror jag inte mor och far släppt iväg mig även om jag hade rätta betygen. Hur som helst så är Tilda lite som jag var vid den tiden. Nyfiken, kunnig och superintresserad av allt vad hudvård heter. Idag introducerade hon ett nytt märke för mig Fancy Handy. Vi kom hem med lite nytt från dem vilket ska bli kul att testa på.

img_4561

Årets allra första Tomtelatté.

Som jag saknat tomtelattén på Espresso House. Idag fick jag min första för i år. Det var ren njutning till sista droppen var uppdrucken. Såg även att EH har ett samarbete med Pärlans Konfektyr i Saffranslattén. Gissa om jag som är såld på alla Pärlans produkter kommer prova på den?

img_4567img_4571img_4574img_4569

Mönstrade strumpbyxorna för första gången.

För någon vecka sedan köpte jag mönstrade strumpbyxor till mig i fredagspresent. Vilka såklart hamnat i strumplådan tills idag. Jag måste bara säga att de är allt bra fina. Me Like på dem alltså… Det är allt lite lördagsvibens över dem alltså!!!

img_4583

godnattsovgott_3

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Lördagsviben på Mall of Scandinavia.

Add yours

  1. Sovmorgon är härligt men ofta känner jag samma att dagen blir helt fel, för stressig. Fina strumpbyxor 👌 jag har inte smakat den tomte drycken på EH men älskar chailatten.😍 Får kanske prova 🙂

  2. Tror jag varit på mall of Scandinavia typ en gång och de var en helt annan värld för mig haha

  3. Låter som en supermysig lördag! Åh tomtelatten är tillbaka! Jag måste till Espresso House illa kvikt för att kolla upp detta!

  4. Scandinavium har jag varit på en gång när vi va uppe i Stockholm hos min kusin och mannens bror och vi gick i en massa affärer kanske lite för många för min smak =)

  5. Ohh så gott med tomtelatte, men har dock aldrig testat det men den låter väldigt spännande. Snyggt med mönstrade strumpbyxor

  6. Låter som en mysig dag och vad gott det låter med tomtelatte. Den har jag missat, får nog bli en tur förbi där någon dag ❤

  7. Jag gillade de strumpbyxorna riktigt riktigt mycket….och tomtelatte, det såg ju gott ut trots att jag inte dricker kaffe.

  8. Mm, latte är alltid värmande & gott i kylan.. min favorit. Gillar att det finns olika smaksättningar också.. fast jullatten har jag inte smakat ännu, får nog testa den vid tillfälle. hoppas att din helg varit bra..

Kommentera

Up ↑

%d