Jag vann min fredagspresent – biljetter.

Det är Halloj.

Fredag  – äntligen måste jag bara säga. Min vecka måste gå till historien som den segaste på mycket länge. Jag vann min fredagspresent – biljetter till Allt för Hälsan mässan.

Fredagsfika.

Jag blev så glad att Sanna skickade iväg ett mess om att luncha och ta en fika tillsammans på SurÅDeg idag. Helt perfekt efter att jag precis hoppat av dagens Fredagsmingel på Inskinity. Jag hade ingen ork eller energi så jag bangade helt enkelt i sista sekund. Det passade mig bra att äta lite lunch och fika på hemmaplan. Hallongrottor är så himla gott.

img_4548

Fredagsfokus.

Denna veckan hade vi i Länka med Kärlek glöggtema i fotoutmaningen. Visst är det lite dags för glöggtiderna nu. Jag älskar glögg och smakar gärna på flera olika smaker. Jag blev så sugen på att prova på en ny smak äpple och vaniljglögg som fanns på ICA idag. En helt okej smak tycker jag. Får jag välja vill jag att min gamla favoritglögg Lucia med smak av kola och choklad finns på systemet i år. Årets allra första glögg är allt bra mysigt i vilket fall som helst.

img_4553

Fredagspresenten.

Dagens flaska glögg fick från början vara min fredagspresent. Inte så illa faktiskt. Bästa överraskningen eller presenten till mig idag var att jag vann tre biljetter till Allt för Hälsan mässan på Stockholmsmässan i helgen. Gissa om jag blev glatt överraskad och glad.

Tack snälla Rosenserien för biljetterna!

img_4557

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

14 thoughts on “Jag vann min fredagspresent – biljetter.

Add yours

 1. kul med biljetter till hälsomässan, hoppas det blir mycket inspiration och bra råd.. Glögg är ingen favorit här så vi väntar nog med att provsmaka den till jul.. Låter som du haft en trevlig fredag.. Hallongrottor sitter aldrig fel..

 2. Men vad roligt att du van 😊 hallon gråttor är himla gott hög har det inte blivit någon i år en men föredrar den gammal blossa😊

 3. Kul att du vann de biljetter.:) blev förfrågas igår om att gå på nån mässa i Sthlm men vet inte om det va den. Men ska ju inte dit föränns nästa vecka

  1. Grattis till vinstern förstår om du blev glad över att vinna dessa biljetterna.Hoppas att ni får en kanon bra helg på mässan

 4. Grattis till vinsten!
  Den där favoritglöggen låter spännande tycker jag! Är inte så förtjust i glögg annars, men gillar ju choklad och kola 🙂
  Trevlig helg!

 5. åhh hallongrottor jösses så gott det var det länge sen ja åt, blev lite sugen nu, haha har också varit helt galet seg denna vecka kan det vara den mörka års tiden tro som gör en så seg?

 6. alltså hallongrottor…..fy så sugen jag blev på det nu….20:30 en lördagkväll och utan lust att baka…ja ja, får väl sukta över dina bilder:-)
  Stort grattis till biljetterna du vann…vad roligt kommer säkert att bli väldigt intressant.

 7. Åh stort GRATTIS, vilken bra fredagspresent. Jag är så tråkig, för mig ska glögg smaka glögg. Modig du är som testar nytt =)

 8. Grattis till vinsten. Perfekt fredagspresent ❤
  Mysigt deg låter med lunch och fika. Håller med om att Hallongrottor är så gott ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: