Snöat in på klänningar kan man säga.

” Inlägget är i samarbete med Fanny Michel ”

Hej.

Just nu är min garderob inne i en stor kris. Den gapar tomt efter bra fina, snygga och smarta plagg. Allt behöver påfyllning kan man säga. Fanny Michel har mycket fint som gärna får flytta in i min garderob. Jag har snöat in på klänningar kan man säga.

Snöat in på klänningar kan man säga.

Jag är lite tvärtom om skulle man kunna säga. På det varma halvåret letar och söker jag efter fina byxor. Medan jag på vinterhalvåret helt går in och bara letar eller fastnar för fina klänningar och kjolar. Inte något att göra åt det mer än att acceptera läget helt enkelt. I Gamla Stan här i Stockholm har vi en spännande butik med kläder i en lite annorlunda stil.

gamla-stan

Stammis hos Fanny Michel.

För några år sedan var jag stammis hos Fanny Michel kändes det som. När man jobbar som förskollärare behöver man sköna och snygga kläder. Fanny Michel har både mjuka, sköna och stilsäkra plagg.

28317-6juni2
Som jag älskade min tröja från Fanny Michel med änglavingarna.
Glammiga klänningar känns så rätt för mig.

Inne hos Fanny Michel hittade jag min nyårsklänning. Eller rättare sagt så väljer jag mellan dessa två i silver. Klänningarna är hur fina som helst. Det lutar mest åt den första med volang som sitter åt i midjan. Armarna på denna klänningen är verkligen helt underbara. Vilken tycker ni jag ska välja?

Screenshot_2019-11-11 Fanny Michel ♡ ( fannymichelgbg) • Foton och videoklipp på Instagram(1)Screenshot_2019-11-11 Fanny Michel ♡ ( fannymichelgbg) • Foton och videoklipp på Instagram

För er som inte fysiskt kan ta er till butikerna i Stockholm eller Göteborg går det lika bra att handla i webbutiken. Fanny Michel har ett stort utbud av både kläder, inredning och accessoarer väl värda ett besöka av er alla.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

3 thoughts on “Snöat in på klänningar kan man säga.

Add yours

  1. Jag älskar att ha klänning! Framför allt nu på hösten/vintern faktiskt. Gillar att ha lite tjockare strumpbyxor eller tights under och börjar äntligen bli bekväm med att man inte måste ha stövlar till 🙂 Btw så röstar jag på den silvriga med lite volang, den som du själv skriver att det lutar åt.

Kommentera

Up ↑

%d