Ballonghav på Tildas rum.

Hej.

Två positiva av tre hittills idag. När livet är lite surt gäller det att hitta ljusglimtarna inte sant? Tilda blev ordentligt överraskad av hennes kompisar idag efter skolan. Jag blev också glatt överraskad när fin fin kort damp ner i brevlådan till Länka med Kärlek.

Ballonghav på Tildas rum.

Tilda fyllde som ni kanske minns år i fredags. Idag hade hennes kompisar planerat att överraska henne med en liten fest. Det är så de gör det där tjejgänget att de planerar ihop en surprise för varandra när de fyller år.

På lunchrasten kom tre tjejer hem hit och fyllde hela Tildas rum med ballonger och fixade ordning. Efter skolan kom kompisarna i omgångar hit och gömde sig i klädkammaren för att hoppa fram när Tilda öppnade sin dörr. Wao vad hon blev överraskad och glad. Kompisarna hade fixat och bakat kladdkaka dagen till ära och en massa mys. Det är så roligt att tjejerna fortfarande hänger ihop efter att de delades i olika klasser i höstas.

img_4529img_4532-1

Finaste korten från Rakel Rask till LMK.

Alltså hur glad blir man inte av dessa korten som kom idag till Länka med Kärlek? De är från Rakel Rask. Alla medlemmar i LMK kommer snart få ta del av hur vi kommer använda oss av dessa korten.

img_4534img_4535

Rakel Rask är att inte bara ”en klämkäck naken tant”, och hon är inte överviktig – utan jätteviktig! Vi vill att hon ska förmedla en känsla av att vi duger precis som vi är! Kanske inte alltid ta oss själva eller livet på så stort allvar, skratta mycket och ofta, och passa på att njuta när tillfälle ges.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

7 thoughts on “Ballonghav på Tildas rum.

Add yours

  1. Vad trevligt med en sådan överraskning i brevlådan. De korten är så fina ❤

    Vilken underbar överraskning för Tilda, kul att de hänger i hop ❤

  2. Jag hade blivit så glad om jag möttes av färgglada ballonger så. Roligt att ni har samarbete med Rakel Rask. Upptäckte henne för längesen och fastnade direkt.. Vilka underbara tavlor. Jag har fyra på väggen och vill ha fler. En av motiven är det på bilden. Hon är underbar 😍😍

  3. Åh vad spännande, ser framemot vad ni nu ska berätta 😊
    Men vad roligt för Tilda, jag ska ha överraskningsfest för sambon när hon fyller år i december 🥰

  4. Vilka fin vänner hon har Tilda, låter så mysigt med kladdkaka och umgås med vänner. Vad roligt att även du fick post idag. Trevligt med överraskningar. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: