Aldrig varit på en luciakonsert i Kyrkan.

Hej.

Jag har aldrig varit på en luciakonsert i Kyrkan. Fast jag varje lucia säger att nästa år då ska jag verkligen gå på en riktigt luciakonsert i kyrkan. Det blir liksom bara inte av liksom. I år ska jag försöka lura med mig syster som också tycker om luciagrejen.

img_4526
Suddigaste bilden ever på bloggen. Jag som liten Lucia 3,5 år gammal med syster och kompis Jenny. Så visst kan vi ha lite överseende med kvaliteten på bilden.

 

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

7 thoughts on “Aldrig varit på en luciakonsert i Kyrkan.

Add yours

  1. Lucia är verkligen en underbart mysig högtid! Älskar den! Som lärare har jag fått organisera luciatåg med min klass många många gånger och det är visserligen oerhört stressigt men också såååå kul!

  2. jag tror faktiskt jag inte helelr har varit det, om man inte va ditt med skolan någon gång när man va mindre, fast det minns man ju inte helt nu haha. Absolut okej med lite sämre bild kvalite när man visa gammla foton. Det är så kul att se såna här gamla foton tycker jag, dom har en helt egen charm i sin så fint <3 och då var ju en så söt lucia, satt och funderade vem som kunde vara du visst är du tjejen i mitten va? 😀

Kommentera

Up ↑

%d