Tog jag kameran runt halsen.

Halloj.

Vad jag längtar ut efter liv och rörelse. Jag har känt mig eller känner mig fortfarande hängig men piggare ett par dagar. Sönerna har avlöst varandra med att vara sjuka. Idag tog jag kameran runt halsen och gick ett varv i trädgården bara för att ha något att fota.

Tjockstrumpor i träskor går fet bort….

Som det är allt annat än okej med tjocka ullstrumpor i träskorna. Men vet ni vad jag brydde mig inte ett dugg. Viktigast var att komma ut och andas frisk luft och kunna ta några bilder. Jag blir nog lite fotoobstinat om jag inte får leka med bilder och kameran. Ibland får jag helt enkelt nöja mig med det lilla i det stora. Det är ju så enkelt att kliva utanför dörren och gå ett varv i trädgården för att se något som skulle kunna bli en bild. Hur som helst träskorna är fina i alla fall…

6e

Ett varv i trädgården bara för att få fota.

Vet ni vad jag ska skriva långt upp på min önskelista i år? En ny kamera. Jag börjar tröttna på min kamera som inte alltid gör som jag vill att den ska göra. Den är också ett par år så en ny kamera är en riktigt bra klapp till mig.

img_44756c6b6d6a

Vad har ni för er idag?

pus

♥ ♥ ♥

 

 

9 thoughts on “Tog jag kameran runt halsen.

Add yours

  1. Tänk att man kan ta så fina bilder av något som är dött och vissnat. Blir ju sugen att själv ge mig ut i trädgården med kameran. Men då skulle nog inte resultatet bli lika fint. 🙂

  2. Kan känna igen den abstinensen, skönt att du kom ut en stund och fins bilder blev det också. Håller tummarna för att tomten hör din önskning om en ny kamera ❤

  3. Jag älskar att vara ute med kameran och ta bilder jag brukar ta bilder utanför om jag inte orkar att gå långt 😀 du tar underbart fina bilder

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: