Ny tänk med HelloFresh matkasse.

.Hej.

Denna veckan testar vi på nya matkassen från HelloFresh. Jag har skräddarsytt fyra middagar till familjen. Man väljer sina egna recept och sätt ihop sin egen veckomeny – precis som du vill ha den. Verkligen så smidigt måste jag bara säga. Med 10 sprillans nya recept varje vecka kan du laga vad du vill, när du vill. HelloFresh kan man enkelt pausa eller hoppa av en vecka precis som man själv vill då de inte har någon bindningstid alls.

img_4436

Ny tänk med HelloFresh matkasse.

Den tyska matkassen Hello Fresh grundades redan 2011 av bland annat svenska Jessica Schultz. Sedan dess har bolaget vuxit rejält och finns nu, förutom i Tyskland, även i USA, Storbritannien, Australien, Kina och 7 andra länder. Matkassarna från HelloFresh innehåller färska och fräscha råvaror från utvalda leverantörer.

Mest spännande var hur nytt och annorlunda maten kom levererad.Den kom i en kartong med olika påsar med ingredienserna fördelade efter varje recept. Plus för att alla råvaror var noggrant uträknade efter varje recept. Allt för att minska matsvinnet.

img_4438img_4439img_4441img_4444

Matkassar till hela södra och mellersta Sverige.

HelloFresh levererar matkassar till hela södra och mellersta Sverige. Maten förvaras i kylbevarande förpackningar med kylelement.

Vill ni få 260kr rabatt på er första matkasse skicka ett meddelande till mig så kan jag bjuda in dig till rabatten.

img_4437

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

10 thoughts on “Ny tänk med HelloFresh matkasse.

Add yours

  1. Men så spännande, den har jag aldrig hört talas om…har en extremt kräsen familj dock så har haft svårt med påsar med färdiga recept…man ska absolut kolla deras hemsida.

  2. Det var något nytt, har aldrig hört talas om det. Har absolut ingen fantasi då det kommer til mat längre, och vi har ju lite svårt med två olika kosthållningar.

  3. Har inte hört talats om denna matkassen innan faktiskt så det var bra att du skrev om den 🙂

  4. Hela södra och mellersta sverige stämmer tyvärr inte, även om jag blev så jäkla glad när jag såg det. Jag har velat testa nån sån här kasse länge men ingen levererar hit, när jag läste att du skrev att de levererar i hela södra och mellersta gick jag in direkt och skulle beställa. Läser på deras hemsida att de levererar till alla postnummer som börjar på mellan 10 och 82 (eller vad det var) med något undantag. Fortfarande väldigt glad eftersom vi har har 31 men när jag gick till kassan står det att de tyvärr inte levererar hit.. Så vi är väl det där förbannade undantaget, igen. HAHA!!

  5. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om Hellofresh innan men tycker det verkar riktigt bra. Bra att dom även tänker på matsvinet 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: