Jag behöver en egen powerbank.

” Inlägget är i samarbete med Teknikdelar.se ”

Hej.

Jag om någon behöver en egen powerbank till min telefon. Fast att jag alltid har med mig en laddare i min nödkit necessär i väskan. Så är det inte alla ställen som det går att ladda sin telefon på. Sista gångerna jag varit iväg lite länge har jag lånat med mig ena sonens powerbank. Att låna är smidigt men nu behöver jag mig en egen powerbank.

Jag behöver en egen powerbank.

Helst av allt vill jag att powerbanken inte är allt för stor och tung samtidigt som jag önskar bra kapacitet. En powerbank är en extern laddare som är driven av ett eller flera batterier. För att batteriet ska kunna laddas måste ström genereras vilket kan göras var som helst med hjälp av en powerbank. Vi kan alltså ladda våra telefoner lite varstans vi befinner oss med dem.  

1509

Stort utbud och snabba leveranser.

Teknikdelar är återförsäljare av både reservdelar och tillbehör till smartphones.  De har ett enormt utbud av powerbanks i flera olika utföranden. Jag blev förtjust i de från Ideal of Sweden. Hur fint skulle det inte vara att ha både skal och powerbank i samma design? Vad sägs om denna fina och skal i samma motiv?

logo2

  • Fast frakt 29kr
  • Snabba leveranser.
  • Öppet köp i 30 dagar.

 

Hos Teknikdelar.se hittade jag vad jag sökte – En egen powerbank!!!

KRAM KRAM

 

 

6 thoughts on “Jag behöver en egen powerbank.

Add yours

  1. Min räddning flera gånger 🙂 Köpte en billig på Gekås, funkar väl ok ifall det krisar. Hade varit bra med en bättre, men det får komma senare.

  2. Åh jag är också i STORT behov av en ny powerbank! Jag ska till Ullared på lördag & ska kolla efter en, annars ska jag absolut spana i detta 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: