Marcel har inte slutat spela hockey.

Hej.

Jag har fått flera frågor både på bloggen och även hört det tisslas om att sonen slutat spela hockey. Du som alltid var på hockeymatcher flera gånger i veckan. Vad har hänt?  Så för att alla ska få samma svar kommer det nu.

Nej – Marcel har inte slutat spela hockey.

I år bytte Marcel lag tillbaka till Tumba där han en gång i tiden började med hockey  6 eller 7 år gammal. På första träningsmatchen i år vred han till ena foten. Den foten har det nästan gått troll i skulle man kunna säga. Att vricka till foten är lätt hänt och Marre trodde själv att de var en stukning. Efter någon vecka började han gå till massören i klubben utan resultat. Sedan blev det Idrottskliniken i Solna när det inte blev bättre. Följt av olika röntgen på två ställen och läkare.

I fredags kom fotens dom.

I fredags kom den riktiga domen fast vi redan fått veta lite efter att MR plåtarna kom. Syndemosen som håller ihop de två yttre benen är av och FTA ligamentet på fotens yttersida uttöjt. Fotspecialisten idag krävde ytterligare röntgenplåtar för att se om det finns något fäste i syndemosen samt hur långt ifrån varandra de två benen står i fästet. Därefter får Marcel veta om det blir operation vilket det troligtvis blir. Från och med nu ska foten inte röra sig kring det fästet när han går utan bo i en pjäxa fram till beslut om fortsättningen.

img_4268

Vilken härva det varit med denna foten hittills och resan har knappt börjat. Så mina vänner denna säsongen ser vi nog inte så mycket av min favoritmålvakt. Visst känns det lite konstigt att inte tillbringa flera dagar i hockeyhallarna. Marre tycker att det var skönt att få veta att något faktiskt var knasigt med foten. Efter att han känt att foten gör ont så fort han går ner på knä. Vilket gjort att han inte kunnat varken träna eller spela denna säsongen sedan augusti.

img_4358img_4356img_4357

21ll

Nu vet vi alla vad problemet är med Marres fot så behöver vi inte fundera så mycket längre. Super tråkigt såklart men det är bara att bli hel igen som gäller och ta nya tag när foten är hel igen.

pus

♥ ♥ ♥

 

 

 

6 thoughts on “Marcel har inte slutat spela hockey.

Add yours

  1. Aj stackarn vad tråkigt , skönt att han får veta sen efter röntgen vad det är och om det blir op så han kan läka och börja träna igen..
    Hoppas han blir bättre snart =)

  2. Så trist när skador förstör det man vill göra. Skönt ändå att de hittat felet och kan reda ut det så han kan få komma tillbaka till hockeyn igen ❤

  3. Skönt han fick reda på vad det var för fel på foten men fy vad tråkigt att vara utan isen, vet själv hur det är… Ishallen är ett andra hem! Jag känner mig så sjukt rastlös nu när jag inte är på isen :/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: