Prova ändå….viskade hjärtat.

Hej.

Söndagskvällen har inte många timmar kvar nu. Min söndag har gått i ett fast jag inte alls gjort knappt något vettigt känns det som. Hur kan det kännas så kan man ju undra?

Prova ändå….viskade hjärtat.

Jag kände mig lite hemsk idag när jag pushade T att vi skulle åka in till simhoppet. För henne tog det emot och det var både det ena och andra som var fel. Däremot så känner jag dottern min – hon kan tjura ihop sig om något tar emot lite. Som tur var fick vi en parkering direkt så T kunde tagga upp sig en stund i bilen innan det var dags. Ut från träningen idag kom en glad och nöjd tjej som provade hoppa ändå ioch lyssnade på hjärtat.

img_4125

Jag däremot såg  en vy över Trädgården som lyste upp så höstlikt och samtidigt så stängt. Trädgården är ett av de populäraste sommarställena i Stockholm och ligger under Skansbron. Trädgården har sedan 2003 bjudit på klubbupplevelse. Trädgården öppnar varje år i början av Maj och stänger i början av september.

img_4121

 

Huset under bron.

Huset Under Bron  består av Trädgården, Under Bron, Radio Skanstull, Verket, Växthuset, Daytime Sessions, Yard och Under Bron recordings. En helt galen plats som omfattar så mycket och liv och rörelse.

puss

♥ ♥♥

 

 

7 thoughts on “Prova ändå….viskade hjärtat.

Add yours

  1. Vad härligt det låter med trädgården låter som ett fint ställe man måste besöka 😊

  2. Alltid bra när man får iväg barnen till sina aktiviteter, brukar ju oftast vara så att de först inte är sugna och sedan hade de jätteroligt i alla fall..

  3. Ibland kan de behöva en liten push på vägen för att komma i väg. Känner så igen det där och när de väl kommer dit brukar de ha riktigt kul. Jag kan vara likadan i bland 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: