Halloween på Gröna Lund.

Hej.

Jag har varit på Gröna Lund med alla andra som var nyfikna på årets Halloween på Grönan idag. Fullt med folk fast man kunde köpa biljetter innan och det sas att det var ett maxtak med människor där. Tror att det var en grej för att få mer folk till Grönan att säga att det fanns ett tak med antal människor för det kan inte varit så. I början var det galet mycket folk.

img_4117

Halloween på Gröna Lund.

Hur många pumpor har Grönan köpt in? Det skulle vara intressant att veta den summa. Ni kanske inte förstå hur mycket pumpor som det fanns överallt. Flera platser var fint uppbyggda men jag trodde faktiskt att det skulle varit mycket flera karaktärer som vandrade runt i parken.

img_4091img_4092

Skeppet det ena läskiga huset.

Skeppet den stora skräckupplevelsen från Orienten har glidit in mot Saltsjön f längs med Gröna Lunds kajsida. Innanför skeppets skrov döljer sig nämligen en tusen år gammal förbannelse. Vågar du gå ombord på Skeppet? Jag och Tilda vågade. Ska sanningen fram hann vi skrämma upp varandra ordentligt innan vi fick gå ombord. Man fick gå i grupper om sex personer. Blev vi rädda? Kissade jag på mig? Nej det gjorde jag faktiskt inte. Vi tyckte inte att Skeppet var så läskigt som vi hade föreställt oss.

img_4094img_4096img_4100

Vi tog oss även en tur i Blå Tåget.

Blå Tåget är ju vad det alltid är inte särskilt läskigt ändå så måste man ha åkt tåget en gång varje år. För mig blev den turen idag. Tilda filmade nästan hela turen och skickade till sina kompisar.

img_4104

Grönan är allt  en bra vacker park.

Gröna Lund är en underbar plats som Stockholm har fått ha som sin nöjespark i 136 år.

img_4106img_4108img_4110

 

pus

30c

 

 

21 thoughts on “Halloween på Gröna Lund.

Add yours

 1. Vi är så sällan dit, men vi får helt enkelt pallra oss i väg någon gång. Ingen här är så intresserade av karuseller så därför åker vi inte till nöjesparker särskilt ofta 🙂
  Verkar som ni haft en fin dag även om det inte var så läskigt ❤

 2. åh men va roligt ni måste ha haft det, det där skeppet låter spännande det hade jag också vilja besöka haha XD

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det! Har inte varit där under Halloween någon gång men det kanske vore något?! 🙂

 3. Gud så myssigt o gå på sånt där tycker jag har alltid velat gå på halloween i Gbg 🙂 Liseberg ^^

 4. Ja du det är säkerligen en hel pumpor där kan jag tänka mig, så ja haha vore skoj att veta de vet de säkerligen inte själva, superkul att gå där

 5. Jag var på Tivoli igår i Köpenhamn. Jag älskar hur dom kan få nöjesparker att fullständigt förvandlas. Hur coolt som helst.

  1. Så mysigt! Såg lite klipp på Pernilla wahlgrens Instagram när hon besökte det & såg roligt ut. Jag besökte själv liseberg och det var en hit!

 6. Så roligt ni hade det!! Så fina bilder du har tagit från Gröna Lund! Jag måste ta mig till Lisebergs Halloweenfirande även om jag inte är särskilt mycket för Halloween.

 7. Läskigt värre! Men vad mysigt stund! Jag är ju för feg för att åka till Liseberg eller Gröna Lund för att jag inte gillar det läskiga med halloween, bara det mysiga, typ… om det nu finns något, haha! Det låter som en mysig stund! Kram!

 8. Jag har varit på gröna Lund en gång bara på sommaren men varit på halloween på Liseberg för någon år sen ^^ Men vi var där på dagen, borde vara mysigare att gå där på kvällen :O

Kommentera

Up ↑

%d