Botox mellan ögonbrynen bort med huvudvärken.

Hej.

Såklart att jag inte glömde bort varken fredagsfokus eller fredagsbubbel. Grejen var den att jag hade planerat in fokusstunden sedan länge vilken skulle gå av stapeln kl:18:30. Jag åkte nämligen in till stan och fyllde på min botox i glabellan.

Botox mellan ögonbrynen för att slippa huvudvärken.

Att ha botox mellan ögonbrynen för att slappna av i spänningshuvudvärksmuskler är verkligen skönt. Jag är extremt ljuskänslig och kisar tills jag får enorm huvudvärk. Botoxen gör att de musklerna slappnar av och att jag inte kan använda dem vilket ställt till det för mig. Dock så måste jag använda solglasögon när solen och ljuset är starkt som att jag har lätt för att bli snöblind.

img_4081

I trygga händer hos Beauty Kliniken.

Det är en skön känsla när jag inte kan använda de muskler som spökar med min huvudvärk och ljuskänslighet. Botoxen fyller inte ut, den får spända muskler att slappna av.

img_4080img_4082

Stockholm var så vackert i kvälls mörkret.

Stockholm var så vackert och härligt igår kväll. Om jag inte haft en tid att passa hemma igen hade jag lätt satt mig och tagit en kaffe eller ännu bättre ett glas rött med en vän. Jag måste helt enkelt lägga tid och fokus på att mysa i stan kvälls tid.

img_4084

img_4079
Tänk er mig som ägare eller chaufför av denna coola hojen. Det hade varit så coolt!

8a1df-dag

♥ ♥ ♥

 

10 thoughts on “Botox mellan ögonbrynen bort med huvudvärken.

Add yours

  1. Skönt att det finns behandlingar som hjälper mot huvudvärken!
    Älskar också Stockholm under kvällstid. Åkte hem från en vän i Sundbyberg igårkväll och kände precis samma sug som du, att jag hade velat slå mig ner någonstans och tagit ett glas rött med en vän.
    Men det får vänta tills dess att bebisen kan vara ensam under längre stunder med sin pappa

  2. Vad härligt att höra att detta hjälper dig! Jag har sagt åt min mamma att hon borde göra detta, men lite svårt att putta henne den där sista biten över kanten. Så kanske ska visa henne detta inlägg 😉

  3. För min del räcker det inte bara att sätta i argrynkan för migränens skull. Jag behöver mycket fler punkter än så. Vad bra att det hjälper dig, det är ju inte super billigt…

  4. Funderar själv på att testa , jag brukar få sån migrän och huvudvärk. Har en bekant som gjort detta och hon är supernöjd då migränen minskad enormt mycket.

Kommentera

Up ↑

%d