Två av tre F F F avklarade än så länge.

Halloj.

Två av tre F F F avklarade än så länge. Inte så illa pinkat tycker jag allt. Nu återstår bara Fredagsfokus vilket blir senare ikväll.

Fredagsfikat på Sur&Deg.

Fredagsfikade med Sanna och lilla Lias idag. Jisses vilken liten godis han är den lilla kille. Söt som socker redan nu. Lias kommer garanterat att bli en brudmagnet om si då där 15 år. Sur&Deg är verkligen en pärla som finns här i Tumba med ur snygg inredning och underbara bakverk. Även deras luncher är att rekommendera.

Mandelbulle med kaffe fick det bli för både mig och Sanna idag. Tänk om vi bott närmre bageriet då hade de garanterat haft besök av  mig nästan dagligen.

img_4078img_4075

Fredagspresenten klickade jag hem igår redan.

På flera ställen kan man läsa om att de mönstrade strumpbyxorna är tillbaka igen. I år sägs det vara dags att ta ut svängarna och testa på strumpbyxor som har det där lilla extra gärna mönstrade eller i starka färger. Jag håller med om att det verkligen är fint med en svart kjol eller klänning med svarta mönstrade strumpbyxor. Just därför klickade jag hem ett par mönstrade strumpbyxor från HM med små rosor på till mig i fredagspresent. Håller Posten vad de lova ska de ligga i brevlådan i eftermiddag.

18a18b

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Två av tre F F F avklarade än så länge.

Add yours

  1. Såå snyggt med mönstrade strumpbyxor och vad jag gillar dina F-grejer, så fint att liksom ta hand om sig själv och unna sig fredagspresent, fredagsfika osv 🙂 Kram!

  2. Du klarade ju av det allra viktigaste F:et iallafall, nämligen fikan!😆 Den bullen skulle jag gärna sätta tänderna i. Tur att jag inte bor nära ett sånt kondis😆

  3. Åh gud så fina strumpbyxor. Lite rädd för att visa benen dock. Det låter som en helt vanlig och underbar fredag 9 ren Kamilla anda. Ska bli spännande att se vid fokus blev. Kram

  4. Ser ut som en rintigt god fika. Det är så mysigt att kunna gå på det lokala fiket ❤ Fredagspresenten var riktigt fin och jag gillar strumpbyxor med mönster. Ha en fin kväll ❤

Kommentera

Up ↑

%d