Happy Halloween eller tandröntgen?

Hej Hej.

Alltså det behövs inga spöken eller monster bilder till årets Halloween längre. Jag och Tilda har helt klart eller hon har i alla fall sina happy halloween bilder efter dagens tandläkarbesök.

Happy Halloween eller tandröntgen?

Idag var det äntligen dags för första besöket på Tandregleringen för T inför sin kommande tandställning. Det som slog mig även den gången var var där med William är hur noggranna, proffsiga och trevliga de är på kliniken. Det finns säkert inte bättre klinik att gå till när det handlar om tandreglering än den på Tandläkarhögskolan där det utbildas i specialist special typ.

img_4128

Röntgenplåtarna eller ett monster?

Det är allt lite coolt med röntgenbilderna som tas på tandregleringen. Tänka att dessa bilder föreställer världens finaste tjej. Den kombon går liksom inte alls ihop. Hur som helst bästa bilderna att använda sig av på läskiga inbjudningar eller meddelanden.

Nästa gång kommer tandläkarna ha en plan för hur de ska gå vidare och med vilken typ av tandställning. Tyvärr är nya tiden inte förrän i slutet av november. T hade önskat att den var redan veckan efter höstlovet men men ibland får man vänta helt enkelt.

img_4129img_4130

img_4132-1

♥ Kram Kram ♥

 

 

 

4 thoughts on “Happy Halloween eller tandröntgen?

Add yours

  1. Ja, panoramaröntgen kan allt bli läskiga, men dem är så otroligt bra att ha, från lilla tandsköterskan här. Så fint avtryck! Härligt att ni är igång nu vännen! Ha en underbar vecka nu! kram!

  2. röntgenbiler är ganska häftiga…men har aldrig tänkt på dem som halloweentema 🙂

Kommentera

Up ↑

%d