Tre små paket med sticklingar från Tradera.

Halloj.

Jag har verkligen lätt för att nörda in på olika saker. Det kan vara lite varje så som allt mellan himmel och jord. I somras fastnade jag för att buda på sticklingar på Tradera. Har ni inga intressen så är det både spännande, kul och underbart att se dem växa upp att ha sticklingar som hobby. Inte är det så himla dyrt heller. Dyraste sticklingen som jag köpt med frakten kostade 47kr och det är helt okej.

Tre små paket med sticklingar.

Idag var det en så kallad bra dag att hämta post i brevlådan. Det låg nämligen fyra paket till mig. Tre sticklingar och ett som är ett samarbete som jag kommer visa framöver.  Ni kan ju tänka er själva vilken lycka för en sticklingsnörd som jag.

img_4013img_4014

Snart fullt på alla fönsterbrädor med sticklingar och blommor.

Det börjar snart bli fullt av blommor och sticklingar här hemma. Tur att de går gömma lite i skymundan innan de vuxit på sig till fina krukväxter.

img_4015img_4016

Mitt tips till er alla – Buda hem sticklingar från Tradera ni också!!!

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

10 thoughts on “Tre små paket med sticklingar från Tradera.

Add yours

  1. Jag har fått lite dille på palettblad – och det är ju galet lätta att ta sticklingar av! Har hur många som helst här hemma och på jobbet 🙂 Men hur skickar man en stickling? I en påse med blött papper runt stjälken eller? I ett kuvert alltså 🙂

  2. Vad rolig att du fått hem fler sticklingar, har faktiskt aldrig hört talas om det innan 🙈
    Har inga gröna fingrar heller, är så dålig att hålla blommor till liv! 😂

  3. Vad roligt att du har hittat ett intresse som du verkligen brinner för. Jag blir likadan när jag har hittat ett intresse som jag tycker om 🙂

  4. Jag vill så gärna ha gröna fingrar, tycker det ser så mysigt ut då andra går och pysslar med sina krukväxter, men jag tar alltid livet av dom, hela tiden.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: