Äntligen fick jag ihop veckans planering.

Hej Hej.

Hua hua det känns som om jag ska bli sjuk faktiskt. Fryser, är super trött och ont i kroppen så antingen är jag väl på G att bli sjuk eller bara galet trött.

Äntligen fick jag ihop veckans planering.

Det var inte det lättaste att få till veckan ska jag säga. Mycket skit trist som måste göras där det kommer ta kraft av mig. Just därför var det svårt att få till min glada vecka som jag brukar kalla mina ”Veckoplans” som jag kallar dessa bilder. De är viktiga för mig då allt trist , jobbigt och tråkigt inte får ha plats på dessa för att allt jobbigt bara är så tråkigt att läsa och se både för mig och er.

14

Förra veckans bild?

12qa

Puss & Kram

11 thoughts on “Äntligen fick jag ihop veckans planering.

Add yours

  1. Ändå skönt att ha planerat veckan och det ser ju ändå ut som lite trevligheter är med, Halloween på grönan och fika lunch med en vän…låter som avkopplande och roliga aktiviteter…hoppas det positiva övervinner det skittråkiga och jag hoppas att du inte blir sjuk

  2. Åhh vad kul med halloween på grönan, själv så ska vi nog på halloween på Liseberg snart! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: