Kameran åkte fram vid Årstaviken.

Hej.

Det blev en härlig dag på Söder innan Tilda hoppade simhopp. Vi hann med att luncha tillsammans mellan alla butiker som vi smet in och ut ur. Tilda letade efter ett par nya jeans men de som hon gillade allra mest fanns inte i hennes storlek. Jag hade tänkt att vi skulle hunnit gå upp mot Mosebacke och fotat och tagit en fika på Nytorget men tiden sprang iväg.

Kameran åkte fram vid Årstaviken.

Vi hade sådan himla tur idag att Wille kom in och hämtade oss medan Marcel lagade middag. Våra killar är verkligen riktiga stjärnor som hjälper till med olika saker. Värsta lyxen idag när en åkte och hämtade och andra lagade flera olika rätter till middag.

Runt Årstaviken vid Eriksdalsbadet är det så vackert vid vattnet och alla båtarna. Flera gånger redan medan dottern tränar simhopp har jag gått runt med kameran. Idag fick jag med mig några bilder som jag verkligen tycker om. Häftigt att fota när mörkret sakta sänker sig och skymmer så vackert.

13b13c13d13e

natti

 ♥ ♥ ♥

 

 

18 thoughts on “Kameran åkte fram vid Årstaviken.

Add yours

  1. fina bilder, alltid tråkigt när barnen hittar fina kläder som inte finns i rätt storlek, gjorde min dotter med i helgen fast det var en tröja som inte fanns i stl 170..

  2. Bästa ljuset att fota i är allt skymningsljuset. Blir så galet vackert. Har varit så dålig på att ta kort ett tag nu, men måste verkligen ut på en fotopromenad. Det är ju så kul egentligen.

  3. vilka otroligt vackra bilder som vi får se. Vilka härliga killar du har. Dottern är ofta med i köket, men sonen måste jag få igång också lite, han är ju iofs bara 9, men lika bra att börja tidigt haha

  4. Härliga höstbilder! Jag har ”slarvat” mycket den senaste tiden och mest fotat med mobilen, men igår satte jag kameran på laddning så att jag ska ha den redo under den här veckan. Planen är att komma ut på någon härlig fotopromenad – är ju ändå ute med hunden ett antal gånger per dag, så hur svårt ska det eg vara?!?
    Härligt att hjälpas åt i familjen med alla sysslor! Lyxigt att komma hem till lagad mat!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: