Jag längtar in till stan för lite söndagshäng.

Hej.

Söndagar för oss har blivit att hänga i stan i alla fall på eftermiddagarna. Tilda hoppar simhopp i Eriksdalsbadet så där av har söndagar blivit att hänga runt på Söder. Om vi orkar åker vi ibland in och bara hang around. Just idag vill jag bara gå runt och hänga. Få andas lite på stan igen eftersom veckan ännu inte bjudit på någon dag i stan för mig.

Jag längtar in till stan för lite söndagshäng..

Jag är en stadsråtta som älskar att hänga runt i skogen och bland jord och rabatter. vilken knasig kombo egentligen. En torpartant som älskar stan och liv och rörelse samtidigt som jag eftersträvar ro och frid. Jag är helt enkelt en salig blandning av allt och som mår allra bäst när jag får allt och lite till. Hoppas nu bara att jag kan få med mig dottern in till stan en stund tidigare så vi kan hänga runt lite. Kanske kan vi strosa runt bland gränderna i Gamla Stan.

13a

7

 

19 thoughts on “Jag längtar in till stan för lite söndagshäng.

Add yours

 1. Vad skönt att jag inte är ensam, för det låter precis som att du beskriver mig. Jag behöver ha en balans av storstadsliv och skogsluft för att må som allra bäst.

  1. Gillar stan och skulle gärna bo där. En dag ska jag göra det men tills dess njuter jag av att bo nära och ha skogen runt knuten.

 2. Häftig bild 🙂 de är ju kul att gå runt på stan . Ta en fika, titta på folk och fönster shoppa.

 3. Jag förstår exakt vad du menar! Älskar strosa runt i städer, ta en fika, titta på gamla område, känna pulsen mitt i city. Jag älskar precis lika mycket att ta en skogspromenad, sitta på stranden (oavsett årstid) och att vara hemma i min lilla by.
  Kontrasterna, det är kontrasterna som är charmen.
  Stockholm och Köpenhamn är dock lite bättre än allt. Haha

 4. Åh vad mysigt med en dag då man kan va lite inne i stan. Vi bor i en by och här är mest skog, så tycker det är en skön omväxling att åka in till stan!

 5. Åh det förstår jag att du gör, det är en riktigt härlig miljö i Gamla stan. Bilderna är magiska. Hoppas du får en fantastisk söndag! Kram! <3

 6. Så har jag det på måndagar när Mira är på teater. Jag gillar grafittin på de gamla väggarna, men borde inte det känns det som… Gammalt möter nytt. Coolt…

 7. Så härligt att få gå runt på gamla stan, älskar att strosa där. Grafiti är fint, men inte när de kladdar med namn och sådär. Fina grafiti målningar har jag däremot ingenting emot.
  Jag gillar inte stan, går hellre här ute bland vargarna (ja, vi har flera stycken här ute) och lukta på blommorna ❤

 8. Hoppas du fick en mysig dag runt gamla stan med Tilda idag. Så skönt när man kan välja när man vill ha ro och lite mer liv 🙂

Kommentera

Up ↑

%d