Lövskogsmagi och gympatävling.

Halloj.

Gympatävlingen STG Open stod på min lista idag. Innan jag tänkte bänka mig på träläktaren var min plan att gå en sväng ner till Hammarby Sjöstad och ta mig en kaffe med kameran runt halsen. Halsvägs ner kom regnet och utan paraply kändes det inte alls kul att gå vidare och behöva sitta blöt i en hall i flera timmar. Så jag vände om och köpte fika och bänkade mig på en bra plats redan innan förträningen kom igång.

Magi över lövskogshagen.

Det var fler än jag som såg magin över lövskogshagen. Jag och två personer till stannade till och tog bilder av denna vackra platsen.

12qa12qq

Tilda var nöjd med sin in insats.

Tävlingen gick inte riktigt som det var tänkt. Tjejerna kämpade på och hade som alltid gott humör. Tilda var nöjd och stolt över sin egen insats och mamman var såklart glad för hennes skull. En sak är säker och det är att man blir helt trött i skallen efter några timmar på en gympatävling för ljudnivån är extremt hög hela tiden.  Jag hade tur som hamnade bredvid fina Åsa som hade kaffe med sig och bjöd på. Stackars alla domare som måste vistas i den ljudnivån hela dagarna.

12qw

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

5 thoughts on “Lövskogsmagi och gympatävling.

Add yours

  1. Så duktiga de är 👍
    Jag kan sakna det nu när dottern har slutat på gymnastiken. Men samtidigt är jag glad att hon funderade ut det själv, att hon inte brann för det 👍

  2. Vet du en sak, jag har tävlat i truppgymnastik och vi kom faktiskt 8 i SM. Åh vad jag önskar att något av mina barn ville gå i mammas fotspår.

  3. Vilken är Tilda i ordningen av dem som hoppar, samt aj en vurpa lite illa men såg ut att ha gått bra. ja kan tro att det blir hög decibell där, men härlgt med en kaffekompis. Samt ja det var en magiskplats såg ut som en älvskog eller något

  4. Jag håller med, är man iväg på något som är högljutt så blir man så trött i huvudet… Känner igen det från konståknings tävlingarna, där är alltid mysig igång så när man väl lämnar det är man totalt slut i huvudet ^^

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: