Byter VM vid datorn mot lite gymnastik live.

Hej.

Vad tänker ni ha för er en lördag som denna? För mig blir det att sitta och nöta på träläktaren i Enskedehallen och heja på dottern och hennes lag. Idag står tävling i STG-open på tapeten för dem.

Byter VM vid datorn mot lite gymnastik live.

När de stora mästerskapen i Artistisk gymnastik går nördar jag in min i gympabubblan igen. För mig är AG gympa bästa sporten. Visst tycker jag om även andra sporter men som gammal AG gymnast är det omöjligt för andra sporter att ta den platsen. Idag byter jag bort VM i AG mot att kika på gympa live när dottern ska tävla. Håller tummarna för att tjejerna får till sina varv som de önskar idag. Jag kommer heja på dem från läktaren.

12c12a

Hoppas att jag hinner få till en tur med kameran idag också.

Jag har varit ur usel på att leka fotograf denna veckan så ska det bli någon ordning på torpet får jag verkligen gå loss på den fronten nu i helgen. Håller tummarna för att jag får leka lite i dag med fina bilder.

12

 ♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Byter VM vid datorn mot lite gymnastik live.

Add yours

 1. Åh vad roligt! Alltid en så härlig känsla att titta och heja live! Tycker att gymnastik är så coolt. Mina kusiner tävlar och tränar aktivt och jag blir alltid helt paff varje gång jag tittar på dem! Så kul!
  Ha en fin dag nu! Kram!

 2. Kul med gymnastik live även om jag gillar friidrott mer 😉
  Hoppas du får ta lite härliga kort nu i helgen! 👍

 3. Gymnastik har jag dålig koll på men oavsett är det roligt att kolla på idrott live! Jag skulle verkligen också vilja ta mig tid att ”leka fotograf”, det var alldeles för länge sedan!

 4. Hoppas att det går bra för henne och hennes lag ❤️ hoppas värkligen att du får fotografera lite

 5. Underbart att få följa sina barns utveckling, oavsett om det är sport eller musik, konst eller något annat…det ger verkligen glädje

 6. Hoppas att det gick bra för din dotter och hennes lag i dag.Hur länge har hon hållit på med detta?Håller tummarna för att du får lite tid till att komma ut och fotografera

 7. Hoppas det gick bra på tävlingen för din dotter! 🙂
  Har faktiskt aldrig sett en gymnastik tävling, har alltid bläddrat förbi det på tvn ^^

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: