Fredag, en bra dag – med F F F.

Halloj.

Hej alla fina där ute. Det är fredag idag, hur skönt är inte det. Fredagar betyder ju F F F för mig. Två av dem har jag betat av och ikväll efter IDOL ska jag kliva ner i badet med en badbomb bara för att jag kan. Planen idag var att åka till chokladmässan men jag bangade. Jag kände mig inte ett dugg sugen på att tränga med en massa folk. Till slut kom jag fram till att jag redan funnit mina favoriter i chokladens underbara värld, Pärlans Konfektyr får ofta ofta besök av mig, Choklad för själen handlar jag när jag får lust och min tredje sista favorit Malmö chokladfabrik handlar och mumsar jag från så ofta jag bara kan. Jag behöver inte fler nya när jag redan har så säkra chokladkort på ärmen helt enkelt.

Fredagspresenten till bara mig själv.

Jag har återigen nördat in på att buda på sticklingar på Tradera. Det är verkligen så himla kul måste jag säga. Tre nya är vunna och en kom idag och fick bli min fredagspresent tillsammans med ny blomjord. Kanske inte den lyxigaste presenten men ack så himla kul och nödvändig.

img_3932img_3962img_3967

Fredagsfika – nja fredagsbubbel får det heta denna veckan.

Jag åkte ingenstans och fikade idag utan höll mig mest hemma vid. Efter att Tilda kommit upp till gympan korkade jag upp en liten flaska bubbel. Tog fram lite chips och satt mig vid datorn och kollade All around tävlingen i VM gymnastiken. Tror inte ni kan gissa hur gott jag mådde medan jag kollade gympa, mumsade chips och drack bubbel. Helt klart den bästa fredagsfika som jag behövde denna veckan.

img_3988

På tal om fredags – jag fick mig en fredagsbukett.

Även om jag mest håller till hemma vid så kan man få till de allra bästa fredagens F F F. Lite extra lyx idag då jag även fick mig en fredagsbukett med nya fräscha blandade tulpaner. Bara för attg just jag var så himla värd alla dessa vackra blommor.

img_3981img_3982

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

 

 

 

9 thoughts on “Fredag, en bra dag – med F F F.

Add yours

  1. Vilken härlig fredag. Fredagsfikat låter riktigt trevligt måste jag säga i kombination till gymnastik. Det blir inte bättre ❤

  2. Visst är det skönt att lägga sig ner i ett varmt och skönt med med en bad boll.Ibland kan det vara riktigt skönt att strunta att åka iväg och trängas med massa med folk och ta en fika hemma i stället

  3. Älskar det! Så otroligt fina blommor och bubbel är helt rätt en fredagskväll! En fantastisk fff! Ha en underbar helg! Kram! ❤️

  4. Vilka fina tulpaner du har fått. Tycker dom var så fina och jag tycker du hade en riktigt bra fredag. Bubbel och chips låter inte helt fel 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: