Jag har aldrig spillt rött vin i soffan.

Hej.

Är ni spillermajor?

Jag har aldrig spillt rött vin.

Jag har aldrig spillt rött vin i soffan eller på någon matta ännu måste jag väl säga. Minns att en av mina vänner från förr kraschade en flaska rött vin i en ljus soffan på en fest. Det blev en himla cirkus där och då men hur det gick med soffan eller om L blev tvungen att betala något minns jag inte. Tror faktiskt inte det då vi var på fest långt långt hemifrån den gången.

10

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

10 reaktioner till “Jag har aldrig spillt rött vin i soffan.

Lägg till

  1. Det har jag heller aldrig gjort, mattan har dock fått en skvätt någon gång men inte soffan, Thank u for that! Haha! Ha en fin dag nu! Kram.

  2. Jag är ganska bra på det där med att spilla faktisk. Spiller en hel del, men har aldrig lyckats förstöra någonting med min klumpighet 😉

  3. Jag är ganska bra på det där med att spilla faktiskt. Spiller ganska ofta, men har ännu inte lyckats förstöra någonting 😉

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: