All Inclusive på kontorshotellet.

” Inlägget är i samarbete med Hagalunds Kontorshotell ”
Hej.

Långt inne i mig finns en dröm och att skapa något eget något stort. Det kan vara allt från ett eget café med trädgård runt omkring och liten butik. Andra stunden är det något med att jobba med foto och design eller som egen social media manager. Drömmar måste vi alla leva med om vi sedan gör slag i saken av dem är en annan sak.

En plats som kallas jobbet..

För någon vecka sedan satt jag på café och klurade med en vän som nyss startat eget inom försäljning. Vännen har arbetat hemifrån till en början men börjat känna att det skulle vara skönt att ha ett kontor. Ett kontor med kanske inte kollegor men andra vuxna runt omkring. A som som börjar på känner även behovet av att lämna hemmet och gå till en plats som kallas jobbet. Efter en stunds letande hittade vi Hagalunds Kontorshotell som ligger i Solna nära vännen hem.

Screenshot_2019-10-09 Våra kontor - HAGALUNDS KONTORSHOTELL

All Inclusive på kontorshotellet.

Hagalund är ett flexibelt kontorshotell Stockholm i Solna där du som företagare, kreatör hyr ett kontor. De tror som jag att en egen kontorsplats är mer än bara en plats att gå till. I ett kontorshotell får även den egen anställde entreprenören ett nätverk och en känsla av gemenskap då flera människor sitter i samma byggnad. Hagalunds Kontorshotell   ligger mellan Karolinska och Solna Centrum i  ett industriområde vilket gör tillgängligheten bra.

hagalund

Bästa med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att allt ingår och att ni har en kort uppsägningstid. Hagalund erbjuder kontor i flera olika storlekar allt för att passa de olika kundernas behov och storlek på sina verksamheter. Extra spännande blir det att höra vad A tycker efter att hon varit på visning i slutet av veckan. Flyttar hon in på Hagalunds Kontorshotell med sitt företag?

Med all inclusive ingår:

 • Kaffe
 • Färsk frukt
 • Internet
 • Scanner, skrivare & kopiator
 • Konferensrum
 • Mindre mötesrum
 • Post- och pakethantering
 • Larmsystem och övervakning av vaktbolag

Hagalunds-kontorshotell-logo

De erbjuder full service till marknadens bästa hyror!

Kram

 

” Inlägget är i samarbete med Hagalunds Kontorshotell ”

 

 

 

7 thoughts on “All Inclusive på kontorshotellet.

Add yours

 1. Finns ett kontorshotell i vår kontorsbyggnad också, tror att det är jättebra om om man driver ensam eller bara är typ 2

 2. åhh att starta eget är också en dröm för mig, det hade varit så roligt att liksom bygga sitt egna jobb. Där man själv kan utvecka företaget sen med alla hundra ideer man har och får efter vägen 😀 💕

 3. Men så smart, verkligen!! Jag hade gärna haft ett sånt ställe och suttit och skrivit på. Lite långt till Solna dock =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: