En stjärna i bloggvärlden – Mirre.

Hej.

Visst finns det många många stjärnor på blogghimlen. Många har nog svårt att förstå hur bra och nära relationer som knyts genom de sociala medierna. Efter förra veckans helt bisarra bloggincidenter är jag ganska mör om jag ska vara ärlig. Jag är så otroligt tacksam för allt stöd som jag fick ta del av från alla håll. Men en stjärna lyste lite klarare och det är såklart min fina bloggkollega Mirre.

9

En stjärna i bloggvärlden – Mirre.

Mirre är en riktig bloggstjärna som jag känt ganska länge nu genom våra bloggar. Att det blev vi två som gick samman som admin i Länka med Kärlek måste vara bästa kombon för vi tänker väldigt lika och har ganska kul på vägen. Mirre är mitt bästa stöd och en klippa när man vill ha tips och råd i denna världen. Vet även att det är flera som tagit hjälp av henne med sina headers där hon är grym.

Tack finaste Mirre  – Du är en stjärna!

pusspådig

Puss & Kram

 

14 thoughts on “En stjärna i bloggvärlden – Mirre.

Add yours

  1. Åh så fint skrivet om din bloggkollega. Jag har själv fått massor av fina vänner genom sociala medier med åren och jag hade nog inte vart den jag är idag utan dem. Kramiz ❤

  2. Fint av visa sin uppskattning. Ja jag tycker verkligen hon är en bloggstjärna, ställer upp och hjälper en och ibland frågar hon mig. Hon är 👌⭐❤️

  3. Ni är fantastiska, ni gör ett grymt jobb i LMK, jag är så glad att jag får vara en del av gruppen! 😀
    Mirre är underbar, pratar mycket med henne emellan åt ^^

  4. Fina Mirre ❤ Så fantastisk och det är en ära att få vara medlem i er fina grupp ❤ Ni gör ett grymt jobb ❤

  5. Vad fint du skriver om din vän! Och så viktigt att göra det ibland också, berätta för sina vänner att man uppskattar dem. Har också fått en del vänner pga bloggandet, sedan är det vissa man haft toppenkontakt med på nätet men när man väl träffats irl så har det inte alls känts som samma person. Intressant!

  6. ni är fina båda två och superbra som admin i LMK, men det är klart att det är skönt att ha någon som förstår en när det sjuder i bloggvärlden

  7. Ohh nu fäller jag faktiskt en tår här nästan, för så fin du är som skriver såhär om mig och bara så du vet det är helt ömsesidigt, så glad att du är min bloggvän och adminkollega, TACK Kraaamar

  8. En viktig bit är att visa sin uppskattning för varandra och det tycker jag att både du och mirre gör. Detta är något jag tror att alla kan bli bättre på än är det inte försent

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: