Tisdag med trassel och rassel.

Hej.

Frukosteventet som jag skulle gått på imorse blev inställt för hudläkaren blev sjuk så det har blivit flyttat. Lite trist men ändå skönt när morgonen inte blev tok tidig.

Tisdag med trassel och rassel.

För två år sedan opererade jag mitt ena knä för att det var ganglion i ena knäet och det fanns då antydningar i andra knäet. Det opererade knäet blev bra och andra gjorde aldrig ont då. Nu har båda knäna börjat trassla ordentligt. Idag var det så illa att jag fick fråga av två okända när jag stannade på Drottninggatan på två ställen om jag behövde hjälp. Snacka om att känna sig som en pensionär som glömt rullatorn hemma. Suck!!! Vad surt det var att känna så. Måste boka in läkarbesök på knäna nu vilket jag dragit mig för allt för länge.

Fotorundan blev kort.

In vid Centralbadet för att ta några bilder men jag drog faktiskt aldrig fram stora kameran och inte gick jag ens runt där inne bara in till lilla statyn i dammen. Allt för mina knän som gav upp.

img_3889

Cappucino med PH kändis….

Nej nu ljög jag men de satt vid bordet bredvid mig där jag satt med min cappucino och tyckte allmänt synd om mig själv. Tur att ljudboken i öronen är så bra att jag lyssnat på den nästan hela dagen. För annars hade jag nog grinat när jag haltade ut från Espresso H bort mot nagelsalongen där jag skulle laga nageln. Visst är de riktiga pajaser i PH men fin att titta på det är han allt.

img_3890

Smart grej på Pendeltåget.

Några av de nyaste vagnarna på Pendeltåget har en smart grej. Nämligen eluttag så man enkelt kan ladda mobil eller dator. Tack Tack sa jag och utnyttjade självklart  denna lyxen som kan göra lite rassel i batteriet på telefonen.

img_3885

8bb

♥ ♥ ♥

 

 

10 thoughts on “Tisdag med trassel och rassel.

Add yours

  1. Usch vad jag lider med dig! Värk är hemskt att leva med och när värken påverkar ens rörelseförmåga så hatar man värken mer än någonsin.
    Hoppas att en ny op kan hjälpa dig!

  2. jobbigt när kroppen inte riktigt orkar med det man själv vill, hoppas det blir bättre med knäna fina du <3 och vilken fint hjärta du har på laddaren, nu blev ja sugen på att piffa till min laddare med 😀 <3

  3. inte kul med knäproblem..hoppas det blir bättre..gott med kaffe dock och bra att de fixar ställen man kan ladda mobilen..inte alltid man kommer ihåg att ta med sig en powerbank..

  4. Men fy fina du vad tråkigt att det går dåligt med dina knänn inte roligt alls hoppas du mår bättre i dag. Vad lyssnar du på för ljudbok 💞

  5. Vissa av bussarna jag åker med har usbuttag och tågen har också eluttag på vissa platser, perfekt, tycker dock alla borde införskaffa det =) Så tråkigt med knäna… Jag har också problem med ena knäet, fy fan vad ont det gör.

  6. Stackare att du har så ont i benen hoppas du kan få lite hjälp för det. Skönt med en liten promenad. Du är duktig som kämpar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: