Mjukare ljud med ljuddämpande tavlor.

” Inlägget är i samarbete med Canvasbutik.se ”

Hej.

Som många andra med öppen planlösning och högt i tak har vi problem med ljudet i vår villa. Det är blir ljud från alla hörn som far runt mellan rummen. Visst är det fantastiskt fint med öppna ytor och stora rum för olika delar med olika syften. På flera förskolor och skolor sätter man in ljudisolerande plattor i taken vilket ska göra stor skillnad. Smart om de fungerar ska men i mitt hem känns det inte aktuellt. Jag tycker personligen att det blir för mycket institution.

Mjukare ljud med ljuddämpande tavlor.

Personligen är jag extremt ljudkänslig har problem när det kommer olika ljud från flera håll. Det stressar mig väldigt mycket när ljud åker runt runt i en karusell. Jag tror jag hittat lösningen på mitt problem. Inne hos Canvasbutik.se hittade jag ljudisolerande canvastavlor. Ljuddämpning av väggar behöver inte vara tråkigt! Dessa fiffiga tavlor är minst lika fina som alla andra. Det jag vill säga är att det går inte med blotta ögat stå framför en canvastavla och säga att den är ljudisolerad och den andra inte. Vilket gör valet självklart för mig med stor familj att välja canvastavlor med ljuddämpande funktion.

Mängder med inspirerande och härliga motiv. 

Canvasbutik.se erbjuder ett stort utbud av olika motiv på sina tavlor. Hos dem finns något för oss alla. Trots det stora utbudet fastnade jag direkt för ett motiv. Även om jag scrollade igenom många motiv var det klart för mig. Detta är och får bli vår tavla på ena väggen i vardagsrummet.

160061731-origpic-6bdf54

It´s time for a change.

Hösten är en tid för förändringar. Flera byter arbetsplatser och skolorna börjar nya läsår. Många med mig känner säkert också även extra för att förändra och göra om där hemma. Alla förändringar behöver inte vara så stora och kostsamma. Genom att byta tavlor på väggarna kan rummen kännas nya och spännande igen. Hos Canvasbutik hittar ni ett stort sortiment av canvastavlor, oljemålningar och posters till  riktigt bra priser, snabba leveranser och bra service.

Man blir glad av att besöka Canvasbutik. Bilder på mängder av inspirerande miljöer och tavelväggar ger besökarna ny inspiration och lust att förändra där hemma.

CANVASBUTIK_SEP19

Gör som jag kika in hos Canvasbutik.se!

canvasbutik__logga

Kram

 

” Inlägget är i samarbete med Canvasbutik.se ”

 

4 thoughts on “Mjukare ljud med ljuddämpande tavlor.

Add yours

  1. Jag älskar att ändra om på hösten tycker det är så förnyande med det <3 hoppas du får en underbar kväll <3

  2. Åh vad bra att det finns tavlor som isolerar ljud det är ju toppen. Hade ingen aning att det fanns. Och det var en riktigt snygg tavla du hittade 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: