Bänkad framför VM i Artistisk gymnastik.

Halloj.

Alla har vi våra idrotter som vi bänkar oss framför när det sänds stora tävlingar. När det är Artistisk gymnastik min tur att ligga i soffan hela dagen. Jag brukar säga att jag är en gympapensionär.

Bänkad framför VM i Artistisk gymnastik.

Nu är det lite paus innan USA kliver in i tävlingen. Jag skriver lite som är glatt för att lätta upp min kanal efter mitt inlägg tidigare. Ska jag vara ärlig så spritter det i benen på mig när det visas AG gympa eller jag är och kikar på dottern och hennes lag. Jag borde nog egentligen bli tränare så jag får vistas i gympahallarna igen. Well well det får bli en annan dag. Nu ska jag heja vidare. USA och deras toppenlag när de strax kliver in i tävlingen. Det ska bli så spännande att se uaderas kanonlag i år.

5cc

KRAM PÅ ER ALLA

 

7 thoughts on “Bänkad framför VM i Artistisk gymnastik.

Add yours

  1. Vad glad jag blir över att höra att någon lyfter en annan sport än ”de vanliga” som lyfts i media.
    Själv tittar jag inte alls på sport på tv. Möjligen att jag ser någon innebandymatch eller crosstävling för att resterande familj tittar.

  2. tittade mycket mer på rytmisk gymnastik när jag var yngre, nu är det flera år sedan jag såg något sådant, men vet att jag var vansinnigt fascinerad och imponerad av dem

  3. Sånt här kan vara riktigt intressant att titta på ibland, de ör ju grymt duktiga. Är Sverige med? Ligger vi bra till? För mig blir det fotboll idag 😀

  4. Gymnastik är roligt att kolla på om man har tid, fattar inte hur de kan röra sig så smidigt..själv är jag stel som en pinne i jämnförelse

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: