Tulpanlökar i fredagspresent – Bra val!

Hej.

Ändrade planer då Tilda kände sig hängig med småfeber. Söndagar innebär annars häng i stan och simhopp för Tilda. Det innebar att jag kunde ge mig ut i trädgården och börja stänga växthuset.

Tulpanlökarna i jorden.

Det är eller var nej är allt vemodigt att stänga igen växthuset och säga hejdå för flera månader. Växthuset är min egna lilla lilla pärla på jorden. Idag tog äntligen tag i att riva upp det som är årsväxter och tog upp dahlialökarna. Allt resulterade i att jag fick en ny plan för hur set ska vara under bänkarna. Där ska några lökar ner i jorden som blir marktäckare. Allt hann jag inte klart med under bänkarna. Så nu har jag en dag till i trädgården innan det blir HEJ DÅ på riktigt. Skönt måste jag säga för attans vad jag och hela kroppen behövde min stund ute i trädgården idag.

Tulpanlökar i fredagspresent – Bra val!

Att jag gav mig tulpanlökar i present var ett smart drag måste jag säga. Kanon också när det var 20% på alla lökar. Sånt med rabatter  – det gillar jag verkligen.

4qqimg_3839img_3840img_3841

Puss & Kram

 

 

19 thoughts on “Tulpanlökar i fredagspresent – Bra val!

Add yours

 1. Vad härligt att kunna vara ute i trädgården och pyssla lite ❤️ tråkigt att det är höst och att det inte blir lika mycket växthus fram över

  1. Låter härligt! rabatter är ju alltid välkomnade och jag som älskar tulpaner 😍

 2. Tråkigt att hon känner sig hängig hon får krya på sig!
  Men måste va skönt att få lite tid för dig själv i växthuset

 3. Vad fuktig du är med trädgården! Jag är ganska dålig på det där trots stor tomt. Men vi har också unnat oss ett antal nya tulpanlökar som maken har planterat.

 4. Det låter verkligen som en riktigt mysig dag! Vilket kap! Så otroligt mysigt! Jag längtar verkligen tills jag har en egen trädgård att ta hand om, mysigt! Stor kram!

 5. Krya på henne. Åh, önska jag snart kunde få trädgårdsintresse men jag får börja först med inomhusväxter som jag började tycka om början på året 😉

 6. Krya på henne! Men så tråkigt att stänga ner det, förstår du har den känslan när man kan finna ro i kroppen där. 🙄🙂

 7. Jag älskar det här med dina fredagspresenter till dig själv! Kan vi inte bara bestämma att du påminner mig varje fredag så att jag också kommer ihåg att köpa något till mig själv? 🙂

 8. Jag gjorde mig av med mitt växthus i somras. Jag har inte tiden eller orken längre, tyvärr.
  Frosten kom inatt och dödade mina dahlior. Hoppas att dom vaknar till liv nästa år. (gräver upp dom och lägger dom i pappåse och förvarar dom varmt och torrt)

 9. Jag kan verkligen tänka mig att få vara ute i trädgården är jättehärligt och rogivande. Härligt att det var rea på lökarna det är aldrig fel med rabatt 🙂

 10. Trist för lillplutta, skönt för dig ändå som fick vara ute och grejja lite ❤
  Det är sorgligt att få stänga till allt inför hösten, men samtidigt behöver växter och jorden också få vila ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: