Zetas Handelsträdgård ger alltid nya idéer.

?Hej.

Efter att jag varit på synundersökning i Skärholmen åkte jag över till Zetas Handels trädgård och tog en fredagsfika och njöt av den underbara miljön som är där. Jag älskar att gå omkring och få nya idéer och uppleva allt det vackra. Solen sken och jag köpte min kaffe och satte mig ute i solen.

Zetas ger mig alltid lika mycket nya idéer.

Har ni ännu inte besökt Zetas? Eller ska ni besöka de södra delarna av Stockholm lägg  då Zetas på minnet. Ni kan alltid ta en god kaffe om ni inte vill eller är sugna på att handla växter eller trädgårdsdesign.

Vill ni hänga med mig lite runt på Zetas idag?

Häng kvar då för nu kommer ett bildregn plus min fredagspresent som blev spännande tulpanlökar. Tänker vara smart och sätta dessa lökar inne i växthuset i år för rådjuren ska minsann inte få mumsa i sig fler lökar hos oss.

4cc4dd4ee4ff4gg4hh4ii4kk4ll4mm4nn4oo4pp4rr

Kram Kram

3 thoughts on “Zetas Handelsträdgård ger alltid nya idéer.

Add yours

  1. Jag har för mig att du har skrivit om detta stället tidigare. va har rovdjuren varit i farten igen?Peppa peppa ta i trädaså har vi inte haft några i våran trädgård

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: