Jag ska bli en glasögon orm…

Halloj…

Vad ska man säga? Idag låg mitt fredagsfokus på mina ögon. Äntligen eller vad säger man när man skjuter upp att boka synundersökningen på tok för länge. Hur som helst idag var det dags att ta tjuren vid hornen och kolla upp mina ögon.

glas1

Jag ska bli en glasögon orm…

Så får man inte säga men när jag pratar om mig själv så är det okej. Jag gjorde en hel och fick veta allt om min syn. Du behöver glasögon, Kamilla! Domen löd brytningsfel med ett öga som var närsynt och andra såg jag långsynt eller vad det nu var. Nu återstår bara att smälta att jag ska bli en glasögonorm. Som skönt var kunde jag använda både linser och glasögon.

img_3819

Hjälp! vad det kommer bli svårt att välja bästa bågarna som ska passa just mig. Viktigt fredagsfokus men inte alls särskilt kul om sanningen ska fram.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Jag ska bli en glasögon orm…

Add yours

 1. Åh det är så svårt att välja! Jag brukar alltid fråga vad det är som är inne och vad som kommer framöver. Du får visa upp olika alternativ för oss så vi kan hjälpa dig

 2. Det är så svårt att välja bågar men det finns många snygg glasögon idag. Du kommer säkert passa bra i glasögon ❤

 3. Frågan är om det finns något som är svårare att välja än glasögonbågar!😆 Jag använder oftast linser iofs för jag tycker glasögonen är ivägen.

 4. Det är så himla svårt att välja bågar tycker jag. Nu har jag inte behövt göra det på ett tag eftersom jag valde att göra en ögonlaseroperation för att korrigera min syn, men som jag våndades förr. Tycker dock att utbudet numera verkar vara betydligt bättre och lika mycket en snygg accessoar än ett hjälpmedel ☺️

 5. Det kommer nog att ta tid att vänja sig men när du väl inser skillnaden i synen så kommer det att gå bra, men det är verkligen svårt att välja bågar, ta hem ett gäng över en helg om du får och prova dig fram.

 6. Åh jag vet precis känslan när man måste ta och göra synundersökning det år snart dags för mig oxå faktist ^^

 7. Själv är jag glasögonorm sedan många år tillbaks och varje gång det är dags att byta bågar är det svårt val. Man vill ha många olika att välja på. Nu hade nyligen och då skulle sambon också bli glasögonorm, det kostade oss en weekendresa ungefär.
  Kram Kajsa

 8. haha ja visst är det så svårt, jag tycker fortfarande ja valde fel bågar haha , tycker alla andra är så fina i sina glasögon förutom jag själv i mina haha man är nog självkritisk kanske XD

 9. Kommer säkert bli jättebra! Har också glasögon ☺️ Jag vaknade för ca. en timme sedan och har inte varit med om något som sagts eller skrivits så jag har ingenting med det att göra. Jag avskyr drama.

Kommentera

Up ↑

%d