Vill du ha inspiration till tavelväggen?

” I partnerskap med Desenio ”

Hej.

Jag har helt kärat ner mig på tavelväggar med olika motiv och gärna tavlor med budskap eller citat mitt i. Nu ska tyget på väggen i köket ner och det ska bli en tavelvägg. Vi har länge kört med ett designtyg hängandes på ena väggen vilket är fint nu nu blåser förändringens tider och det borde bli nytt. När jag för någon vecka sedan bläddrade runt i inredningstidningar snöade jag in på en tavelvägg. Genom att sätta ihop flera tavlor eller posters kan man enkelt sätta sin egen prägel på tavelväggen och göra den personlig.

Konst ska vara för alla.

Förr var det inte alla hem som hade tavelramar på väggarna hemma men i samband med att posters kom ser vi vackra tavlor hemma hos de allra flesta. Konsten har blivit tillgänglig för alla med posters.

Vill du ha inspiration till tavelväggen?

Jag letade inspiration till tavelväggar och hamnade hos Desenio vilka har en uppsjö av olika motiv och kategorier. Hos Desenio kan man få inredningsinspirationen till sina  tavelväggar. Något som jag verkligen uppskattade är deras verktyg på hemsidan där man kan testa sig fram att skapa sin egna tavelvägg. Verkligen en superkul och smart funktion där man får en känsla för hur man tänkt. Man får även en syn på det eventuella kommande resultatet.

Inspirationsdelen hos Desenio är proffsig och en underbar funktion. Man kan gå mellan olika rum och stilar för att hitta tavelväggen som passar dig. I mallen finns även olika mått för olika stora tavelväggar vilket jag såklart missade när jag först skapade min tavelvägg. Valen och möjligheterna är oändliga det är bara den egen fantasi som kan sätta dina gränser.

5_

Tavelvägg i köket.

Köket är en plats där kreativitet och fantasin gärna får ta stor plats både i matlagning och inredningen. Personligen är det viktigt för mig att vara min egen att inte vara som alla andra. Genom att skapa en alldeles egen tavelvägg blir man oftast sin egen vilket jag verkligen gillar. Innan jag fann Desenio inspriationsmall skapade jag mig en prototyp över hur jag vill att min tavelvägg ska se ut. Självklart tänker jag sätta mig med måtten på väggen och pyssla ihop vår nya vägg på allra bästa sätt för med denna mallen kan det inte bli fel när jag bara valt ut de posters som jag vill använda mig av på väggen.

Jag tänker mig dessa posters med kanske någon till som ligger i reservlistan. Alla säger något om mig. Jag älskar kaffe, Stockholm och Barcelona. Dricker mer än gärna bubbel och gillar att umgås med nära och kära.

Desenio

hej
Denna tavelväggen föll jag pladask för. Jag älskar inredningen, färgen på väggen och sätter tavlorna har hängts på.

Ni måste bara kika in hos Desenio och börja leka att ni ska skapa en tavelvägg där hemma. Det är verkligen roligt. Funktionen gör att era tavelväggar som ni provar fram i funktionen inte kommer bli fel. Förutom om ni skulle ångra er på någon poster men det gör ni såklart inte när ni testat er fram till bästa väggen för er.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

12 thoughts on “Vill du ha inspiration till tavelväggen?

Add yours

  1. Supersnyggt! Vi har en vägg med porträtt på barnen, men de känns gamla nu så det skulle absolut kunna vara dags att byta ut dem till lite moderna posters. Och en tavelvägg känns väldigt lockande! Tack för tips om ”mallen”.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: