Går det att få tomten komma lite tidigare i år?

Hej Hej.

Söndagsmorgon med datorn i knäet framför Nyhetsmorgon i ett tyst hus. Två sover fortfarande och två jobbar och jag njuter med mitt kaffe framför mina favoritbutiker på nätet. Supermysigt men kunde bli riktigt dyrt om shoppingkontot inte är tunt denna månaden. Just därför hamnar jag som så ofta inne på rea och outlet sidorna i webbutikerna. Det är ett starkt tips till er alla från mig – Gå in på rea eller outletsidorna när ni besöker webbutiker!!! Modelin är en av mina favoritbutiker online.

Kjolar och volanger .

I veckan klickade jag hem en helt underbar klänning med volanger i kjolen. Idag kunde jag helt enkelt inte låta bli att köpa denna helt ljuvliga kjol till mig. Ja, jag erkänner att jag snöat in på kjolar, klänningar och ny gärna med volanger. Ska sanningen fram så ligger det ett helt gäng stickade tröjor i min önskelista. Jag får helt enkelt se om det går att ställa ut tomtegröt till tomte redan nu. Tror ni det går att få tomten komma lite tidigare i år?

29a

 1. Finns – Här.
 2. Finns – Här.
 3. Finns – Här.
 4. Finns – Här.
 5. Finns – Här.
 6. Finns – Här.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

22 thoughts on “Går det att få tomten komma lite tidigare i år?

Add yours

 1. åh dom plaggen är verkligen så fina skulle kunna ha vart enda plagg i min garderob 🙂

 2. Skulle också gärna ta ett besök, om han ändå är ute och åker i förtid alltså 😄 Stickade tröjor är typ det bästa som finns på hösten/vintern!

 3. ja så brukar jag också göra, brukar alltid klicka in på rea varorna på klädessidor där kan man hitta riktigt snygga kläder till väldigt bra pris och fynda rejällt vilket är ju så kul <3

 4. Så fina plagg! Och ljusen mmhm!
  jag har shoppat för mycket nu så måste lugna ner mig lite känner jag haha 😂❤️

 5. Åh så många tjusiga plagg du har hittat!😃 Jag får nog akta mig för dessa outletsidor så att det inte börjar rycka hämningslöst i klickfingret😆

 6. Åh vi får hoppas att tomten kanske kan komma tidigare eller att du kanske får något av detta i jul sen. Doftljuset kollade jag själv in 🙂

 7. Men så mycket snyggt! Fyller år i december så jag har ”turen” (i detta fallet!) att kunna önska mig saker till två händelser inom snar framtid, även om jag inte skulle vilja vänta till december med härliga kjolar och tröjor. Men man kan kanske få i förskott? 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: