Vinst i premiärmatchen för Tumba.

Halloj.

Snart inne i oktober månad allt för att överdriva men i vilket fall som helst på tok för sent eller bara så mycket senare än vad gjort de senaste 10 åren tillbaka. Nu snackar jag om hockeymatcher, för som hockeymamma hänger man i ishallen redan i början av augusti månad. Så har det inte alls varit i år utan först idag var jag i ishallen och kikade på hockeypremiären på serien med Marcel och hans ny gamla lag Tumba. För 8 år sedan tror jag det var lämnade han sin moderklubb och spelade i Flempan i alla år men inte längre nu är han tillbaka på hemmaplan. Tyvärr så är han skadad i ena foten och satt bänk. Men det var roligt ändå att träffa gamla hockeyföräldrar och se Tumba vinna sin premiärmatch.

28
Visst finns det några småtroll på bilden som fortfarande spelar hockey i Tumba. Hur små och söta var inte killarna när de var 7 år gamla….

Vinst i premiärmatchen för Tumba.

Nu är ju Marcel vuxen och kan ta sig med bil till och från alla matcher själv men det lär säkert blir det helt gäng med matcher för min del också bara han blir frisk i foten igen. Hur som helst kul att se laget vinna i premiärmatchen på årets serie.

28b28a28c28d

♥ Puss & Kram ♥

 

 

11 thoughts on “Vinst i premiärmatchen för Tumba.

Add yours

  1. Har varit på innebandycup med 8-åringen idag. Hoppas verkligen att han kommer att hålla fast vid det, eller någon annan lagsport. Han spelar i en ganska liten klubb och det är kul för då känns det som om fler är mer engagerade.

  2. Har nog aldrig varit på en hoky mach men kan tänka mej de är kul 😊 grattis till de vinande laget

  3. Klart du ska med och kika även om han är vuxen. Det är ju hur kul som helst att se sina kidz i vilken ålder de än är. Jag följde alltid med mannen på hans matcher i veteran laget nu spelar han inte längre pga ett helt skruttigt knä, men det var kul just då. Här är det mycket hockey framför tv:n. Både Bofors och Färjestad ska det kikas på 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: