Yes – Tandställning!!!

Hej.

Upp med tuppen i morse för att åka med T till tandläkaren för bedömning om det skulle bli tandställning eller inte. Själv hade jag någon lite tandställning en kort period när jag var barn mer var det inte. Äldsta sonen hade Dracula tänder och fick tandställning precis som Tilda har. Wille hade tandställning.

Yes – Tandställning ropade T!!!

Ni anar inte vad dottern ville ha tandställning. T blev så glad när specialisttandläkaren idag berättade efter att kikat på hennes tänder att självklart ska du få tandställning. Nu väntar vi bara på kallesen för att sätta igång hela projektet med tandställningen.

img_3722img_3717

Duktiga tjejer får belöning – inte sant.

När man varit duktig hos doktorn eller tandis hör det ju liksom bara till att man får belöning. Nu var det kanske inte bästa med tanke på att dottern varit hos tandis och önskade sig glass från Donken. Men men vad gör man inte för sina älsklingar.

img_3723

monday

♥ ♥ ♥

 

8 thoughts on “Yes – Tandställning!!!

Add yours

  1. Vad bra att hon får tandställning som hon vill ha. Minns att jag ville ha tandställning även fast jag hade raka och fina tänder 🙈 glass är ju alltid gott 😃

  2. Så skönt att det blev som hon ville… och lite sött är väl ok då och då bara man borstar tänderna efteråt

  3. Här fick dottern veta att hon behövde tandställning av specialisten, men när han frågade hur det kändes och hon svarade sådär, så fick vi vänta ett år… Året efter var det inte alls självklart att hon skulle ha det. Så himla märkligt! Ju tidigare man sätter in, ju skönare måste det ju ändå vara.

  4. Min dotters största skräck är att få tandställning men jag är helt säker på att hon får det. Vi får vänta och se helt enkelt 😀

Kommentera

Up ↑

%d