Måste vara snäll som får present varje vecka.

Hej Hej.

Oj oj  oj vad jag skrivit och mailat runt idag nästan så jag har kramp i fingrarna. Men men till sist kom jag iväg för att åka och hämta ut lite paket på posten och försöka hitta en bra fredagspresent till mig. För idag är det ju FREDAG, jippi bästa dagen eller hur.

5a

Jag är så taggad på Grönan ikväll.

Ikväll blir det Miriam Bryant Grönan vilket ska bli så himla kul. Hela veckan har jag lyssnat in mig på hennes låtar. Jag har taggat skulle man kunna säga. Förhoppningsvis får jag till en fika innan men en sak är säkert att mitt fredagsfokus ligger på att njuta av en härlig konsert. Kommer bli så besviken om Miriam inte spelar ”Du med dig”.

27

Fredagspresenten till mig.

Inte det lättaste att hitta en bra present på ICA när blommorna inte var de roligaste idag. Men men jag kom trots allt hem med en fin fin fredagspresent  – en blomma och god choklad. Jag måste vara snäll som får present varje vecka eller hur?

img_3681

fredag11

♥ ♥ ♥

 

 

 

6 thoughts on “Måste vara snäll som får present varje vecka.

Add yours

  1. men åhh ska du se miriam åh jösses näe nu blev ja nog lite avensjuk, hon är ju så grymt bra älskar verkligen hennes musik hoppas eller ja i och med att du ska på henne vet ja ju redan du kommer få en bra kväll kram <3

Kommentera

Up ↑

%d