Miriam Bryant avslutade Grönans konsertsommar.

Halloj.

Vilken grymt bra spelning Miriam Bryant bjöd på ikväll på Grönan. Jag är så tacksam och glad för att jag gick på årets sista konsert på Gröna Lund i år.

Miriam Bryant avslutade Grönans konsertsommar.

Hela veckan har jag lyssnat in mig på hennes låtar och gått runt och små sjungit på låtarna. vilken himla tur och skön känsla för idag hade jag kunnat checka in som körsångerska till Miriam. Cicci var lagom förtjust i konserten medan jag var helt såld och sjöng med så gott jag kunde.

img_3699

Måste säga att det var kaxigt att börja konserten med Du med Dig och markera att jag blir aldrig du med dig Stockholm för du har hånat mig. Hon är allt en sann Göteborgare den där Miriam.

27e27f

27g

Ett sista glas….

Innan konserten började satte vi oss på en av uteserveringarna vid vattnet och drack päroncider och snackade en massa skit. Ett sista glas utomhus för nu får vi nog inte bara säga hej hösten utan också välkomna den ordentligt för nu är sommaren 2019 ett minne blott.  Vi hade så mycket att snacka om så det blev bara en kort sväng runt inne på Grönan innan konserten började.

img_369327aimg_3695

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Miriam Bryant avslutade Grönans konsertsommar.

Add yours

  1. jag gillar inte Miram som person, lite för kaksig för min smak, men hon sjunger allt bra =D, så förstår att det var en trevlig kväll med bubbel och bra musik

  2. åh sånt härligt inlägg det bara strålar musik och glädje i hela inlägget. så underbart <3

  3. Men va mysigt de verkar ha varit
    Förstår att du inte ångrar dig, önskar att jag bodde närmre Stockholm då jag älskar att gå på spontansaker som denna konserten

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: