Livet blir roligare utan mjäll.

” Inlägget är i samarbete med Mjällbusters ”

Hej.

Lider du själv av mjäll? Har du en vän som har mjäll? Snöar det från din kollegas hår ner på axlarna?

Alla har säkert kommit i kontakt med någon eller själv haft problem med mjäll och torr hårbotten. Många som har problem med mjäll lider i det tysta. Det är allt för lätt att det börja tissla och tasslas om den personen som har mjäll. Vilket inte alls är okej!

Mjällschampo

Vad är mjäll och hur uppstår det?

All vår hud förnyas ständigt så även  hårbotten. De yttersta hudcellerna lossnar  som små, oftast osynliga, torra vita fjäll. När fjällmängden ökar och hudflagorna blir större kallas det för mjäll. Har man dessutom torr hårbotten lossnar mjällen och ”snöar” ner på axlarna. Det är oklart vad som orsakar mjäll troligtvis beror det på en vanligt förekommande hudsvamp.

Mjällschampo från Mjällbusters.

Mjällbusters har tagit fram ett bra och effektivt mjällschampo för aktiva moderna män och kvinnor. De har tagit fram ett schampo som är tillverkat i Sverige för svenska förhållanden. Genom aktiv användning av ett mjällschampo hjälpa dig att behandla och återfukta hårbotten för att få bort din mjäll. Mjällbuster lanserade schampot i september 2019.

Vid användning av Mjällbusters som ett mjällschampo är det viktigt att följa rekommendationerna.Börja använda det varje dag i fem dagar. Därefter trappar man ner och använda det var tredje dag för att underhålla.

1214

Hur uppkom Mjällbusters mjällschampo?

Som ofta när någon har ett problem eller upptäcker svaga punkter kläcks nya idéer. På den vägen startade även Mjällbusters. Grundaren hade själv mjäll och upplevde det var svårt att finna ett schampo som fungerade bra. De fram ett mjällschampo som motverkar torr hårbotten och hudflagor som utgör ett mjäll. Schampot tillverkas i Skåne  i en fabrik som har lång erfarenhet av tillverkning av hårprodukter. Efter 7-8 månader av tester  nådde Mjällbusters fram ett mjällschampo som fungerade riktigt bra.

mjallshampo_Mjallbusters

Mjällschampo och behandling för ett skandinaviskt klimat.

 

♥ Kram Kram ♥

 

” Inlägget är i samarbete med Mjällbusters ”

6 thoughts on “Livet blir roligare utan mjäll.

Add yours

  1. Jag har alltid trott att jag haft mjäll, använt olika preparat för att minska men enligt frisörer är det inte mjäll jag har… Men jag har en jobbig hårbotten som kliar och gör ont allt som oftast.

Kommentera

Up ↑

%d