Mysfika ensam med Mirjam B.

Hej.

Varför kommer alla bilder och idéer när det redan är försent?

Jag gav mig ut på en promis ner till centrum idag för att lösa en bankgrej åt Marcel. Med Miriam Bryant i lurarna var det så skönt att gå i rask takt ner till centrum. Självklart så kunde inte Nordea i Tumba lösa problemet utan det skulle Nordea på Fridhemsplan göra. Typiskt!!! ja visst men det gjorde mig inte så mycket för jag behövde på komma ut och röra på mig och andas den ljuvliga luften som alltid blir på höstarna.

På tal om bilder så undrar jag varför idéer bubblar upp när tiden gått ut. Är inte det lagom trist alltså? Längs mig promenadväg idag dök två klockrena bilder upp som hade matchat in på Världen i Sverige så bra. Första kom när det satt en frisör och rökte med en askkopp eller askkruka stor som en blomkruka mellan benen full med fimpar. Min tanke  – Att tobaksindustrin och rökningen är ett problem som vi har i hela världen – världsproblemet finns i hela världen även i lilla Tumba.

Thailand, Tyskland och Sverige blandades runt vid denna massagestudio som låg lite avsides där jag trodde det låg en bilmeckverkstad. Världen har flyttat in i verkstaden och blivit en massagesalong. Med en svensk husvagn i bakgrunden vilken salig bland….

img_3623

Mysfika ensam men med Mirjam B.

Kaffesuget blev för stort medan jag var ute och gick så jag smet ner på SurÅDeg och tog en fika. Jag har redan tjatat håll i huvudet på er om detta supermysiga bageri som dök upp här i Tumba för ett år sedan skulle jag tro. SurÅDeg har så mycket gott att erbjuda, är snyggt och fräscht och även lugnt. Jag trivs gott där nere. Helt enkelt så måste jag bjuda mig själv på frukost där någon dag och sitta där nere med bloggen en stund lika väl som hemma. Me Like på höga poäng får de av mig.

img_3624img_3630img_3627img_3629

kram

♥ ♥ ♥

 

 

12 thoughts on “Mysfika ensam med Mirjam B.

Add yours

  1. Så härligt med en fika för sig själv på en konditiori, det kallar jag kvalitetstid med sig själv! Så mysigt! Stor kram!

  2. Jag får alltid lika bästa idéer när jag håller på att somna, ofta är dem bortglömda dagen därpå 🤣Mysigt med en liten fika 😊

  3. Å vad mysigt att sitta på ett café i lugn och ro och få en massa idéer. Tyvärr har jag lite svårt att sitta ensam, känner mig så uttittad även om jag innerst inne vet att ingen skulle lägga märke till mig.
    Btw, imponerad över hur mycket inlägg du bara verkar sprutar ur dig!

  4. Så mysigt att gå in på ett riktigt bageri här där jag bor fins det bara ett litet 💓

  5. Så mycket kedjor idag så dessa riktiga bageri är så uppskattat tycker jag. Påminner mig om att jag borde göra samma sak. Ta mig ut på ett cafe och jobba med bloggen istället för att sitta hemma. så mysigt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: