Sista dejten med gräsklipparen?

Hej.

Jag har haft så mycket spring i benen idag. En svår känsla att förklara men jag själv kallar den för spring i benen. Hela dagen har gått i ett inte för att den var tvungen att göra det utan för att jag varit tvungen att vara i sysselsättning har det känts som. Mycket fix vid datorn har det varit plus att jag deltog  i ett webbinarium med Alexandra Bylund om hur man tar sina sociala medier till nästa nivå.

Interaktion – kommunikation.

Alexandra hade mycket matnyttiga tankar och tips som hon delade med sig utav under webbinariet idag. Hur många utav er har varit med på något av hennes webbinarium? Det som jag tog med mig från den timmen var  först och främst frågan som vi alla inom dessa medier bör ställa oss själva ” Vad vill jag säga?” Vad vill jag att mina läsare ska känna när de hälsar på hos mig? Många spännande frågor fick jag med mig att klura på. Hur som helst så tror jag att de kommer köra ytterligare ett tillfälle. Har ni inte deltagit ännu och har tid anmäl er och delta för det var riktigt bra.

23

Sista dejten med gräsklipparen för i år kanske?

Det var så himla skönt att komma ut i trädgården och klippa gräset idag. Särskilt när hela kroppen var på speed idag. De dagarna är det så skönt att få och kunna röra på mig lite extra. Självklart så fick jag soppatorsk på batteriet på gräsklipparen när jag var halvvägs klar på framsidan så jag fick ge mig ut en gång till för man kan ju inte ha halva framsidan klippt eller hur…

23gg23hh23ii

sova

♥ ♥ ♥

 

 

11 thoughts on “Sista dejten med gräsklipparen?

Add yours

  1. Vad härligt att kunna röra på sej när man värkligen behöver det😊 härligt att klippa gräset då💓

  2. Men det är något speciellt med att klippa gräset på sin tomt tycker jahmg. Vet inte riktigt varför jag tycker det haha. Men man får ju röra på sig samtidigt som man gör nytta 😀

  3. Nej..inte kollat in hennes utbud, men ett bra tips..Drygt när batterier dör och man vill ha saker gjorda..hoppas du blev nöjd med din gräsmatta i alla fall..

  4. Jag lyssnade på henne i Söndags. Så otroligt bra 👍 skulle vilja gå hennes kurs. Lyssnar på podden med.
    Så gött med mer energi, här är det en tillbakagång tyvärr, men energin dyker väl upp igen kan tänkas.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: